PAPARAZZI / Dovada că, da, cu o floare se face primăvară! Milena Cotabiță nu spune „stop” nici în plină epidemie

+9 click pentru
galerie

Întreaga planetă traversează clipe grele, cu care nicio țară nu s-a mai întâlnit până acum. Ce ne mai rămâne de făcut decât să ne păstrăm optimismul și să nu picăm pradă gândurilor negre? Iată că, în cazul Milenei Cotabiță, cu o floare chiar se face primăvară, iar imaginile surprinse de paparazzii noștri sunt ca o pată de culoare într-un context alb-negru!

Paparazii Spynews.ro au surprins-o pe Milena, una dintre fiicele lui Gabriel Cotabiță, în timp ce își vedea de activitățile ei de zi cu zi.

În fotografiile realizate de echipa noastră, se poate vedea cum Milena ajunge acasă, dar nu se grăbește să intre în casă. Asta pentru că, înainte, are grijă să ia o „provizie” prețioasă: o floare!

Bineînțeles, noi putem decât să ne dăm cu presupusul legat de ce fel de treburi a avut Milena de rezolvat, cine i-a dat floarea sau dacă nu cumva chiar a fost luată de ea, pentru a aduce puțină bucurie în casă.

Gabriel Cotabiță a trecut razant pe lângă moarte

În aceste zile, ne este greu să nu ne gândim la toți cei vulnerabili în fața temutului COVID-19. Tatăl Milenei, Gabriel Cotabiță, are o vârstă și, așa cum ne amintim cu toții, a trecut razant pe lângă moarte, în urmă cu câțiva ani.

La vremea respectivă, după ce tatăl ei și-a revenit miraculos după două luni de comă profundă, Milena vorbea, într-un interviu rar, despre clipele dificile prin care a trecut familia.

„Au fost foarte multe momente în care am crezut că o să-l pierdem. Am trăit cu această frică. Ideea că nu poţi comunica cu părintele tău, care se află în suferinţă este... teribilă”, spunea Milena, una dintre fiicele lui Cotabiță.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro