VIDEO / PRIMUL INTERVIU dat de fiicele lui GABRIEL COTABIŢĂ! Milena, Eliza şi Aela spun totul despre revenirea miraculoasă a tatălui lor

Foto: agentiadepresamondena.ro

Fiicele lui Gabriel Cotabiţă vorbesc în exclusivitate despre cea mai grea perioadă prin care a trecut tatăl lor. De mai bine de două luni, fetele artistului au fost nedezlipite de părintele lor şi zi de zi s-au rugat pentru el. Iar minunea nu a întârziat să apară!

Fiicele lui Gabriel Cotabiţă au vorbit în exclusivitate despre cele mai dificile clipe prin care a trecut celebrul lor tată.

Gabriel Cotabiţă poate să ÎNTREŢINĂ RELAŢII SEXUALE doar cu voie de la medic

"Au fost foarte multe momente în care am crezut că o să-l pierdem. Am trăit cu această frică. Ideea că nu poţi comunica cu părintele tău, care se află în suferinţă este... teribilă", spune Milena.

"E un carusel de emoţii şi de trăiri greu de descris", spune şi Eliza.

Gabriel Cotabiţă iese din spital sănătos, dar sărac? "Trebuie să plătească 2000 de euro pe lună"

"În primele momente nici nu era foarte clar ce s-a întâmplat. Nu puteau să ne spună nimic", îşi aminteşte cu durere Aela, cea care a fost, de altfel, singurul membru al familiei Cotabiţă, care a comunicat, prin intermediul paginii de facebook, noutăţile despre starea tatălui său.

S-au rugat neîncetat pentru sănătatea lui şi nu au încetat nicio clipă să spere.

VIDEO / Infirmiera care s-a pozat în secția de Terapie Intensivă cu Gabriel Cotabiță a fost identificată

"A fost o discuţie care o să rămână pe veci în minţile noastre", spune Aela Cotabiţă.

Aela, Eliza şi Milena îţi spun totul despre revenirea miraculoasă a tatălui lor, dar şi despre ce a fost în acele momente de cumpănă în sufletele lor, astăzi, în exclusivitate, la Acces Direct.

Ce face cel mai bun prieten al lui Cotabiţă în timp ce artistul zace pe patul de spital! Cătălin Căţoiu, surprins de paparazzii Spynews.ro

GABRIEL COTABIŢĂ A FOST EXTERNAT

Gabriel Cotabiţă a fost externat astăzi, după 27 de zile de tratament în Spitalul Elias din Capitală, starea artistului este ameliorată, urmând să continue tratamentul de recuperare în ambulatoriu.

"Starea la externare este ameliorată. Din punct de vedere cardiologic, Gabriel Cotabiţă este purtător de defibrilator automat, pentru prevenirea recurenţei aritmiilor severe. Psihic şi neurologic are un status net ameliorat faţă de internare", a spus Dana Safta, directorul medical al Spitalul Clinic de Urgenţă Elias.

Ultima veste primită de Gabriel Cotabiţă de la medici îl va face cel mai fericit om din lume. Ce se va întâmpla cu trupul artistului

Gabriel Cotabiţă va continua recuperarea în ambulatoriu şi va reveni la control medical periodic sau ori de câte ori este nevoie, a mai spus doctorul Dana Safta. Directorul medical a precizat că Gabriel Cotabiţă a beneficiat de asistenţă medicală gratuită. Vezi primele imagini cu Gabriel Cotabiţă în parcul spitalului aici.

Citeşte şi:

VIDEO INTEGRAL cu Gabriel Cotabiţă plimbându-se în curtea spitalului. Imaginile pe care nimeni din presă nu le mai are

VIDEO / Ce spun medicii despre asistenta care s-a fotografiat cu Gabriel Cotabiţă: "E ilegal!"

VIDEO / Dezvăluire bombă în cazul "fotografiei scandaloase" cu Gabriel Cotabiţă: "Ştia că o balenuţă s-a fotografiat cu el în pat"

VIDEO / Prima reacţie a Simonei Gherghe după ce a văzut imaginea cu Gabriel Cotabiţă pe patul de spital

VIDEO / Prima reacţie a Simonei Gherghe după ce a văzut imaginea cu Gabriel Cotabiţă pe patul de spital


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro