Gabriel Cotabiţă poate să ÎNTREŢINĂ RELAŢII SEXUALE doar cu voie de la medic

Gabriel Cotabiţă - foto: facebook

Viaţa lui Gabriel Cotabiţă se va schimba radical. Chiar dacă şi-a revenit spectaculos, după stopul cardio-respirator suferit pe 8 mai, iar vineri i-a fost montat la inimă un defibrilator pentru a preveni alte incidente similare, după recuperare artistul se va confrunta cu o serie de restricții.

Potrivit speciliştilor, și viața sexuală va avea de suferit. Dacă nu va fi complet interzisă, aceasta va fi limitată.

"Defibrilatorul intern e un minicalculator alimentat de o baterie care monitorizează permanent activitatea inimii și, în caz de nevoie, aplică automat impulsuri electrice pentru reglarea ritmului cardiac. Acest aparat face parte din prevenția secundară și se montează pacienților predispuși la tulburări de ritm cardiac. Intervenția de montare e una de rutină, iar cele mai întâlnite complicații sunt infecțiile la locul amplasării (în stânga toracelui), terminarea bateriei care duce la nefuncționarea aparatului (aceasta durează între șase și 10 ani) și ruperea electrozilor. Totodată, va avea interzis la analize ca RMN și computer tomograf, unde nu ai voie să te expui cu metale”, a explicat Ciuhodaru pentru "ring".

Defibrilatorul nu va fi ceva care să-l incomodeze în vreun fel pe artist și va micșora riscul de moarte subită. "Nu există contraindicații de genul că nu are voie să facă baie. Aparatul se află înăuntru, la suprafața toracelui, dar sub piele și nu se udă. E recomandat să nu se expună la soare puternic. Funcționarea defibrilatorului poate fi resimțită de purtător când inima nu funcționează corespunzător, dar nu se ajunge la sincope cardiace”, a declarat specialistul. În privința vieții sexuale și a medicamentelor pentru potență, opțiunile sunt limitate: "Viagra sau alte pilule similare nu sunt indicate pacienților cu patologie cardiovasculară. Dacă Gabriel Cotabiță își poate relua viața intimă va decide doar cu medicul său. Efortul fizic necesar acestei activități e permis în contextul patologiei sale. Acest aspect e foarte important pentru un bărbat și, în funcție de medicație, se poate lua în calcul o asemenea activitate în anumite limite sau nu”.

Gabriel Cotabiţă (59 ani) a ajuns de urgenţă al spital pe 8 mai, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de sport din Bucureşti! Artistul a suferit un stop cardio-respirator, în timp ce-şi efectua programul de exerciţii.

Foto: Antena 3

Citeşte şi:

Gabriel Cotabiţă iese din spital sănătos, dar sărac? "Trebuie să plătească 2000 de euro pe lună"

Informaţii de ultimă oră despre Gabriel Cotabiţă: "Se mişcă bine, vorbeşte bine"

Ultima veste primită de Gabriel Cotabiţă de la medici îl va face cel mai fericit om din lume. Ce se va întâmpla cu trupul artistului


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro