VIDEO / Infirmiera care s-a pozat în secția de Terapie Intensivă cu Gabriel Cotabiță a fost identificată

O imagine cu Gabriel Cotabiţă pe patul de spital a scandalizat o ţară întreagă. Infirmiera care s-a fotografiat cu artistul a fost acum identificată şi se vor lua măsuri împotriva ei.


Conducerea Spitalului de Urgenţă Floreasca a dispus demararea unei cercetări administrative pentru a se vedea circumstanţele în care a fost făcută fotografia în care Gabriel Cotabiță apare pe patul de spital.

"E vorba de un salon de Terapie Intensivă, în prima perioadă în care a fost internat aici. O infirmieră angajată a spitalului, dar nu şi angajată a secţiei de Terapie Intensivă a făcut poza. Femeia e în probe pentru această secţie. Şefii o vor chema să-i pună nişte întrebări. Se pare că a fost ajutată de o altă asistentă pentru a face fotografia", a declarat Cristina Tache, luni, în emisiunea "Un show păcătos" de la Antena 1.

Gabriel Cotabiţă (59 ani) a ajuns de urgenţă al spital pe 8 mai, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de sport din Bucureşti! Artistul a suferit un stop cardio-respirator, în timp ce-şi efectua programul de exerciţii.

A.B.

Foto: arhiva

Citeşte şi:

Ce face cel mai bun prieten al lui Cotabiţă în timp ce artistul zace pe patul de spital! Cătălin Căţoiu, surprins de paparazzii Spynews.ro

VIDEO / Infirmiera care s-a pozat în secția de Terapie Intensivă cu Gabriel Cotabiță a fost identificată


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro