VIDEO / Dezvăluire bombă în cazul "fotografiei scandaloase" cu Gabriel Cotabiţă: "Ştia că o balenuţă s-a fotografiat cu el în pat"

Adrian Daminescu este revoltat după ce o infirmieră s-a pozat cu Gabriel Cotabiţă, în timp ce artistul se afla la Terapie Intensivă! Cântăreţul a dezvăluit că bunul său prieten şi colegul său de breaslă ştia de existenţa imaginii.

VIDEO / Infirmiera care s-a pozat în secția de Terapie Intensivă cu Gabriel Cotabiță a fost identificată

"Este absolut regretabil că se întâmplă lucrul acesta. Nu-mi vine să cred că sunt român.

Poza asta a apărut pe anumite telefoane dinainte să ştiu eu. Am aflat despre ea de acum câteva săptămâni. I-am spus lui Gabi că există o poză cu el în spital, în care o balenuţă albastră s-a fotografiat împreună cu el. Nu ştiu dacă el a dat atenţie la chestia asta.
Dacă la final de vârstă acesta este respectul unor oameni...

Gabi era deja la 98% recuperat când l-am văzut. El este Gabi Cotabiţă, are prea mult creier în cap ca să-l afecteze. Dacă îi tăiai o jumătate de creier tot rămânea un intelectual. I-am dus de mâncare şi a fost foarte încântat.  Este foarte, foarte bine. Eu zic să respectăm dorinţa familiei lui şi să-l lăsăm să se odihnească. Asta îi trebuie lui: odihnă! Nu gagici tolănite pe el. El poate să facă acum un infarct! Vreau să-i văd faţa nemernicei care a făcut poza, că poate mâine mi se întâmplă mie",
a  spus Adrian Daminescu, astăzi, la Pro TV.

Gabriel Cotabiţă merge şi este recuperat 98%

Adrian Daminescu a confirmat informaţiile şi imaginile prezentate de spynews.ro, în exclusivitate. Pararazzii spynews.ro l-au surprins pe Gabriel Cotabiţă plimbându-se prin curtea spitalului, semn că recuperarea sa decurge spectaculos.

Gabriel Cotabiţă (59 ani) a ajuns de urgenţă al spital pe 8 mai, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de sport din Bucureşti! Artistul a suferit un stop cardio-respirator, în timp ce-şi efectua programul de exerciţii.

Foto: facebook/captura Antena stars

Citeşte şi:

Ce spun medicii despre asistenta care s-a fotografiat cu Gabriel Cotabiţă: "E ilegal!"

Prima reacţie a Simonei Gherghe după ce a văzut imaginea cu Gabriel Cotabiţă pe patul de spital

Ce face cel mai bun prieten al lui Cotabiţă în timp ce artistul zace pe patul de spital! Cătălin Căţoiu, surprins de paparazzii Spynews.ro


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro