VIDEO / Ce spun medicii despre asistenta care s-a fotografiat cu Gabriel Cotabiţă: "E ilegal!"

Gabriel Cotabiţă a trecut prin încercările vieţii lui. În mai, vestea că artistul era în stare gravă a şocat toată opinia publică. Apoi, ne-am bucurat că şi-a revenit miraculos. Acum însă, marele artist trebuie să suporte un nou şoc! O infirmieră s-a aruncat în pat peste Gabi Cotabiţă şi s-a fotografiat cu el.

Medicii susţin că în fiecare spital există un regulament de ordine interioară prin care se interzice fotografierea unui pacient, iar ceea ce a făcut infirmiera este ilegal.

"Este imoral. Se scrie clar în regulament că nu poate fi fotografiat nici un pacient. Evident că cineva trebuie să plătească. Imaginea pacientului nu a fost respectată. Sunt nişte reguli care trebuie respectate. Ce a făcut femeia asta e ilegal", a declarat Tudor Ciuhodaru, conferenţiar universitar şi medic la Spitalul de Urgenţă "Sf. Ioan" Iaşi, marţi, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

Gabriel Cotabiţă (59 ani) a ajuns de urgenţă al spital pe 8 mai, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de sport din Bucureşti! Artistul a suferit un stop cardio-respirator, în timp ce-şi efectua programul de exerciţii.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

VIDEO / Dezvăluire bombă în cazul "fotografiei scandaloase" cu Gabriel Cotabiţă: "Ştia că o balenuţă s-a fotografiat cu el în pat"

Prima reacţie a Simonei Gherghe după ce a văzut imaginea cu Gabriel Cotabiţă pe patul de spital


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro