PAPARAZZI / Dovada că între nevasta de milionar şi amantul fotbalist nu a fost o aventură de o noapte! Imagini explicite

+6 click pentru
galerie

SPYNEWS a intrat în posesia unor imagini incredibile cu cel mai nou cuplu din showbiz, care demonstrează, indubitabil, că relaţia dintre o soţie de milionar şi un fotbalist de top nu este o simplă aventură.

Cei doi "porumbei" surprinşi în timpul unei escapade la Alba Iulia, departe de agitaţia din Capitală, par a avea o relaţie destul de serioasă. Aceştia au fost fotografiaţi, în ultimele săptămâni, de mai multe persoane, în câteva localuri din Bucureşti, în zile diferite. Din imaginile intrate în posesia jurnaliştilor noştri, una dintre întâlniri a avut loc la jumătatea lunii septembrie, într-un local discret din Sectorul 2, în miezul zilei. Cei doi au stat la o masă retrasă, iar nevasta de milionar părea extrem de relaxată şi stăpână pe situaţie.

Când întâlnirea a luat sfârşit, la ieşirea din restaurant, brusc, cei doi au început să se comporte ca doi străini. Privind în altă parte, fotbalistul i-a spus ceva ce a făcut-o să roşească pe soţia de milionar, iar acesta, fără a întoarce capul, a început să zâmbească.

Şi, radiind de fericire, avocata măritată cu un afacerist extrem de controversat a plecat pe jos, până la maşina parcată strategic, la mare distanţă de restaurant.

La rândul lui, sportivul care a avut relaţii cu mai multe femei din showbiz a încălecat motocicleta şi a dat bice, dispărând printre maşinile din trafic.

La aproximativ două săptămâni de la acest episod, femeia măritată şi fotbalisul de top au fost surprinşi, din nou, de o altă persoană. La fel, cei doi se aflau la o masă retrasă, însă de această dată nu mai luau prânzul, ci se întâlniseră la cină. Soţia de milionar avea în faţă un pahar de vin, cu picior, ce conţinea o licoare rubinie şi nu părea prea interesată de faptul că cei din jur se holbau la ei. În momentul în care a observat că unul dintre clienţi a îndreptat spre masa lor camera telefonului mobil, fotbalistul a devenit extrem de agitat, iar partenera sa a început să-şi acopere faţa, evitând privirile curioase ale persoanelor din local.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro