PAPARAZZI / Imagini bombă cu nevasta de milionar şi amantul fotbalist! I-a arătat pe viu cum e cu Marea Unire

+4 click pentru
galerie

Cel mai nou cuplu din showbiz – o nevastă de milionar şi un fotbalist celebru – a ales o destitaţie neaşteptată pentru o escapadă departe de agitaţia din Bucureşti.

Cei doi porumbei despre care SPYNEWS a dezvăluit că au o relaţie specială (vezi articolul aici) au decis să petreacă o "minivacanţă" în doi într-un oraş încărcat de istorie: Alba Iulia. Marcaţi, probabil, de "Anul Centenarului", sportivul de top şi avocata măritată cu un afacerist controversat au pus la cale o "delegaţie" în oraşul care simbolizează unitatea românilor, ca să simtă pe propria piele cum e cu Marea Unire. Plecarea a fost bine pusă la cale. Cei doi s-au găsit, în primă fază, într-un local de fiţe, apoi au plecat separat, fiecare cu maşina lui, având ca loc de întâlnire parcarea din faţa complexului rezidenţial în care locuieşte fotbalistul. Galant, sportivul a aşezat valiza partenerei de nebunii în portbagajul maşinii lui, iar când au fost gata de drum, au demarat în trombă.

Până la ieşirea din Bucureşti, sportivul de top s-a uitat tot timpul în jurul său, încercând, parcă, să se asigure că nu este urmărit de cineva. Apoi, cu noua cucerire în dreapta, fotbalistul a gonit nebuneşte, având, uneori, viteză dublă faţă de cea admisă de lege. A "tăiat" linia continuă în curbe, a evitat la mustaţă câteva TIR-uri care veneau pe contrasens şi i-a dat "talpă" la maxim, dezlănţuind "herghelia" de cai putere de sub capota bolidului, oferindu-i senzaţii tari noii sale cuceriri.

Pe la jumătatea drumului, când deja era beznă, a oprit într-o benzinărie, pentru a cumpăra câte ceva. Prudenţi, amanţii au coborât pe rând din maşina parcată într-o zonă întunecată şi, tot pe rând, au intrat în benzinărie. Următoarea oprire a fost tocmai la Alba Iulia, acolo unde "porumbeii" s-au cazat la un hotel de lux, frecventat doar de "lumea bună".

Rămâneţi pe SPYNEWS, pentru a vedea imaginile care demonstrează că nevasta de milionar duce o viaţă dublă! Care a fost primul lucru pe care l-a făcut femeia, când s-a întors la Bucureşti!

După o noapte petrecută între patru pereţi – timp în care, teoretic, nevasta de milionar a avut timp să pufăie şi trabucurile "de după" cumpărate la plecarea din Bucureşti -, cei doi îndrăgostiţi au ieşit din hotel cu zâmbetul pe buze şi au luat la pas Cetatea, meditând, probabil, la formarea poporului român.

În timp ce soţia de milionar se plimba degajată şi discuta de zor cu amantul plin de muşchi, acesta din urmă părea extrem de stresat, privind tot timpul în jurul său, pentru a se asigura, parcă, de faptul că nu este "filat" de trecători. De altfel, pentru că mulţi îl recunoşteau pe stradă, fotbalistul a preferat să păstreze o oarecare distanţă faţă de femeia cu care împărţea camera de hotel. Astfel, după ce au simţit fiorul Marii Uniri, în Anul Centenarului, chiar pe străzile Cetăţii din Alba Iulia, cei doi s-au retras la hotel, pentru a continua lecţia de istorie...

Rămâneţi pe SPYNEWS, pentru a vedea imaginile care demonstrează că nevasta de milionar duce o viaţă dublă! Care a fost primul lucru pe care l-a făcut femeia, când s-a întors la Bucureşti!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro