PAPARAZZI / Împăcarea anului în showbiz! S-a întors la bărbatul care spunea că i-a sodomizat fiica

+5 click pentru
galerie

Revenită în ţară după ce şi-a acuzat iubitul italian de fapte extrem de grave, Mariana Moculescu s-a aruncat direct în braţele bărbatului care se lăuda că i-a supus fiica la perversiuni, iar SPYNEWS are dovada împăcării!

Mariana Moculescu şi Cristi Marin şi-au aruncat, în ultimii ani, vorbe grele, acuzându-se reciproc de chestii care depăşesc orice imaginaţie. Pe de o parte, Cristi Marin susţinea că Mariana Moculescu i-ar fi furat maşina, că ea ar fi o damă ieftină şi că ar fi făcut sex chiar cu fiica acesteia. Pe de altă parte, Mariana Moculescu a spus că individul ar fi plecat cu sorcova şi că ar fi tocmit un mafiot ca să o "aranjeze". Ieri, însă, paparazzii SPYNEWS i-au surprins pe cei doi "duşmani" într-o ipostază incredibilă! Revenită în ţară după teribilul scandal cu iubitul italian pe care l-a acuzat că a sechestrat-o şi i-a furat toate actele, ca să o ţină captivă în "Cizmă", Mariana Moculescu a umblat, ieri, ore în şir, pentru a rezolva problema documentelor. Şi nu singură, ci însoţită de... Cristi Marin!

Cei doi au mers la poliţie, pentru a depune cerere de eliberare a unei noi cărţi de identitate, iar când au ajuns în faţa ghişeului, au realizat că uitaseră să achite taxa. Ca un adevărat gentleman, Cristi Marin a însoţit-o pe fosta nevastă a lui Horia Moculescu la un oficiu poştal, apoi au revenit la poliţie. Într-o scurtă pauză, Mariana Moculescu s-a relaxat pufăind o ţigară, în timp ce mesteca de zor o "ciungă", pe trotuar.

După ce au rezolvat problema documentelor, cei doi "porumbei" s-au grăbit spre Piaţa Unirii, iar la un moment dat Cristi nu s-a mai putut abţine şi i-a cerut Marianei să-l lase să-i facă o poză.

Apoi, fericit că fosta iubită i-a satisfăcut pofta, Cristi Marin a invitat-o într-un apartament, ca să discute pe larg.

Video

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro