PAPARAZZI / Nici pandemia nu-l sperie pe Vali Crăciunescu, atunci când vine vorba despre cel mai bun prieten! Gestul său, dovadă de mare educație! Cum a fost surprins artistul

+4 click pentru
galerie

„Prietenia, brățară de aur”! Vali Crăciunescu a demonstrat că nu este doar un mare artist, ci și o persoană extrem de bună la suflet. Nu ne credeți? Iată cum l-au surprins paparazzii Spynews.ro alături de cel mai bun prieten!

Vali Crăciunescu este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Fostul membru al  trupei „Spitalul de Urgență” a arătat de-a lungul timpului că este un bărbat împlinit pe toate planurile. În timp ce în sfera profesioanală are parte de mare succes în lumea muzicii, viața privată este la fel de înfloritoare. Asta pentru că are mereu în jurul lui ființe dragi, ce îi aduc zâmbetul pe buze în fiecare zi.

În timp ce virusul ucigaș a speriat pe toată lumea, Vali Crăciunescu pare că nu se teme deloc de pandemie. De curând, paparazzii Spynews.ro au fost pe urmele sale și l-au surprins pe artist într-o ipostază demnă de lăudat, prin care, în același timp, a demonstrat că face orice pentru prietenii săi.

Ei bine, nu este vorba despre un prieten oarecare, ci despre unul mai... blănos. Îmbrăcat lejer, într-o pereche de jeanși, un tricou roșu și o jachetă de culoare închisă, Vali Crăciunescu a ieșit afară să-și plimbe frumosul câine. 

Face orice pentru cel mai bun prieten

La un moment dat, Vali Crăciunescu a fost protagonistul unui gest demn de lăudat. Celebrul acordeonist și-a arătat educația atunci când, folosindu-se de doi săculeți speciali, s-a aplecat pentru a șterge de pe jos după câinele său. Artistul nu s-a folosit doar de unul, ci de două pungi, pe care ulterior le-a aruncat la coșul de gunoi.

A uitat de măsurile de protecție

Educația ca educația, dar cu sănătatea ce facem? Vali Crăciunescu a luat săculeții speciali, însă vedeta a uitat complet de măsurile de protecție. Astfel, în imaginile surprinse de paparazzi noștri nu e nici urmă de mănuși sau de mască.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro