Una e prințesa lui tati! La ce gest a recurs Vali Crăciunescu, după ce a "rupt" cardul cu fiica la mall / VIDEO PAPARAZZI

+3 click pentru
galerie

Le are cu acordeonul, dar la fel de bine se descurcă și cu meseria de părinte! Vali Crăciunescu este pe lângă un artist desăvârșit și un familist convins, ce îi pune mereu pe cei dragi pe primul loc.

Vali Crăciunescu a fost surprins de paparazzi Spynews.ro în timp ce se afla la o tură de cumpărături cu fiica prin mall. După ce s-au perindat minute în șir în centrul comercial și artistul nu i-a refuzat nimic fiicei sale, a fost nevoit să recurgă la o soluție de "avarie". Așadar, fără să stea prea mult pe gânduri, Vali Crăciunescu a mers la o bancă din mall, cel mai probabil pentru a mai scoate o sumă de bani, că vorba aia, tot erau amândoi în febra shoppingului.

Vali Crăciunescu demonstrează cu vehemență că este un tată devotat și, cum adolescenții au foarte multe nevoi și pretenții, s-a conformat la cererile fiicei, fără a sta prea mult pe gânduri.  

Vali Crăciunescu este cunoscut drept rebelul muzicii românești, însă în toamna lui 2017 a decis să își pună pirostriile alături de aleasa inimii. Celebrul acordeonist a îmbrăcat pentru prima dată costumul de ginere la vârsta de 44 de ani, atunci când a organizat una dintre cele mai discrete nunți din showbiz, cu iubita lui, Ioana Popa.

Vali Crăciunescu a avut o viață amoroasă tumultoasă, iar în urmă cu ceva ani a bifat o relație pasageră cu studenta Simona Biru, cu care o are pe Otilia, fiica lui acum în vârstă de 16 ani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro