VIDEO PAPARAZZI / Nu mai face spectacol cu mașina de 400.000 de euro! Dan Nicorescu, apariție uluitoare într-un loc surprinzător

Atunci când ești milionar, îți permiți să faci multe lucruri. De exemplu, te poți bucura de cele mai luxoase mașini și poți da uitării alte modalități de transport. Iată că până și marii bogătași ai României se mai plictisesc câteodată de bolizii lor, așa cum arată excentricul Dan Nicorescu.

Dan Nicorescu, care a obișnuit pe toată lumea cu diversele modalități în care își etalează opulența, a surprins pe toată lumea cu ipostaza în care l-au filmat paparaziii Spynews.ro.

Milionarul, care și-a luat de curând o adevărată bijuterie pe patru roți, în valoare de 400.000 de euro, și-a dat uitării bolizii și a optat pentru o alternativă la care oricine poate recurge: mersul pe jos!

Așa se face că, seara, cam când a început soarele să apună, Nicorescu și-a făcut apariția taman în Parcul Herăstrău. Îmbrăcat la patru ace, a ieșit în evidență imediat și cel mai probabil i-a făcut pe cei din jur să se întrebe cine este și cum de a ajuns chiar acolo.

Agale, cu o servietă de braț, Nicorescu s-a plimbat pe aleile din parc, semn că până și el mai vrea să facă pauză de la mașinile sale de lux.

Dan Nicorescu are un adevărat imperiu

Dan Nicorescu este un împătimit al automobilelor de lux. În garajul celebrului afacerist se regăsesc bolizi precum Bentley, Aston Martin, Ferrari sau Lamborghini. Pe lângă acestea, afaceristul mai are în colecţie un Rolls Royce, iar în urmă cu câţiva ani testa, în premieră pentru România, un Bugatti Veyron Grand Sport.

Nicorescu și-a construit imperiul încă de pe vremea când avea 20 de ani, atunci când făcea comerț în Turcia și Serbia. A făcut primul milion de dolari la numai 28 de ani.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro