PAPARAZZI / Răzvan Ciobanu, agresat de fostul iubit! Paparazzii SPYNEWS au filmat totul! Imagini explozive

+3 click pentru
galerie

Designerul Răzvan Ciobanu a trăit cel mai cumplit coşmar: a vrut să-i demonstreze fostului iubit că este un gentleman, însă acesta a reacţionat dur, agresându-l, în plină stradă!

Paparazzii SPYNEWS au surprins scene teribile, miercuri seară, când celebrul designer Răzvan Ciobanu a decis să încheie socotelile cu fostul iubit. Despărţiţi după şase ani de relaţie, cei doi au luat-o pe drumuri diferite: designerul s-a refugiat în muncă, iar fostul partener a decis să împartă seara cu un prieten. Astfel, acesta din urmă şi amicul său au început seara cu o partidă de shopping, urmată de o cină în doi, la un fast-food.

În timp ce aceştia îmbucau, Răzvan Ciobanu împacheta de zor lucrurile lăsate de fostul în casa sa. Băiat fin, a aşezat cu grijă totul în cutii de carton, meticulos, pe sortimente, apoi a dus pachetele la noua locuinţă a fostului. Culmea, în momentul în care a observat că a început să plouă, Răzvan Ciobanu a avut grijă să fie acoperite cutiile cu o prelată, semn că designerul ştie să se retragă cu fruntea sus, în condiţiile în care unii probabil ar fi aruncat lucrurile respective direct în stradă, pe fereastră.

În timp ce Răzvan Ciobanu aşeza cutiile cu haine şi obiecte personale, la faţa locului şi-a făcut apariţia chiar fostul iubit, care fusese anunţat, probabil, de unul dintre vecini. Iar designerul avea să vadă adevărata faţă a bărbatului care i-a fost alături timp de şase ani. Vizibil iritat de prezenţa lui Răzvan Ciobanu, care i-a explicat că voia doar să îi înapoieze toate lucrurile, fostul partener s-a năspustit asupra acestuia, l-a îmbrâncit şi l-a smucit, aruncându-i vorbe grele. Din fericire, designerul şi-a păstrat cumpătul, iar situaţia nu a degenerat. Apoi, demonstrând încă o dată că cel mai deştept cedează, i-a întors spatele fostului iubit şi a plecat acasă, lăsându-l în mijlocul străzii, să mediteze la tot ce a făcut.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro