Paparazzi/ SUPER MEGA EXCLUSIVITATE! I-am prins! Avem imaginile cu Bianca Drăguşanu şi şmecherul pentru care l-a părăsit pe Slav! Dovada: se sărută cu pasiune!

+7 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu şi noul iubit © spynews.ro

Bianca Drăguşanu are un nou iubit. Avem imaginile momentului cu blonda, după despărţirea de Victor Slav.

Citeşte şi: Imagini exclusive din casa lui Tristan Tate, bărbatul care i-a furat inima Biancăi Drăguşanu. A plecat de jos şi acum trăieşte în lux

Noul iubit al Biancăi Drăguşanu, implicat în accident rutier! Imagini cu maşina răsturnată şi rănile lui

Adevăraţii paparazzi ştiu să dea o bombă. Şi ca de fiecare dată, paparazzii spynews.ro au obţinut ceea ce toţi ceilalţi visează. Dar în timp ce unii visează, colegii noştri talentaţi acţionează. Aşa s-a întâmplat şi în cazul "Bianca şi şmecherul". Căci doar ei vă aduc acum dovada că nicio despărţire nu e aşa simplă, cu atât mai puţin despărţirea Biancăi Drăguşanude cel pe care îl numea la un moment dat "marea ei iubire" şi striga, vorba cântecului, "te iubeeeeesc... ce mult te iubeeeesc!!!!"

Dar să o luăm cu începutul. Că Bianca Drăguşanu se desparte de Victor Slav ştiam şi noi. Şi nu de ieri, de azi. Ci de ceva vreme. Numai că, spun americanii, şi mare dreptate au, "răbdarea este o virtute". Şi noi nu ne-am grăbit ca fata mare la măritat, pardon, la anunţat ştirea, ci am aşteptat. Căci, conform surselor noastre bine informate (apropo, dacă aveţi ponturi sau informaţii în plus nu ezitaţi să le scrieţi celor mai buni la adresa: info@spynews.ro), Bianca Drăguşanu nu a ales întâmplător să "îi scape în presă" că se va despărţi. Căci nimic nu este întâmplător pe lumea asta. E adevărat că Victoraş nu prea era ce trebuie de mult timp. Şi nici nu părea să fie prea curând. Dar, înainte ca să se decidă să anunţe că e gata, Bianca Drăguşanu avea deja o relaţie. Conform apropiaţilor ww.spynews.ro, frumoasa blondă ar avea fluturi în stomac nu se aseară, când a fost prinsă în fapt, ci ... de câteva săptămâni. Cel care i-a pus inimioara pe jar şi i-a umplut stomăcelul de fluturaşi este un tinerel, bine făcut, sportiv. Despre el, însă, vă vom da mai multe detalii în următorul articol. Căci orice telenovelă bună ştie să păstreze suspansul. 

Aşadar, de ceva vreme, Bianca Drăguşanu a avut un imbold suficient de puternic să pună piciorul în prag şi să se decidă să renunţe la Victor Slav. Şi să revenim la oile, pardon, dovezile noastre. Aseară, pe răcoare. Într-o zonă centrală. La un restaurant discret. În faţă, două maşini. Un Lamborghini şi un Range Rover. Range-ul are şofer. Căci deh... domnii au şofer. În interior, două cupluri stau la separeu. Două blonde şi doi domni bine. Păsărelele cântau, greierii concertau, iar personajele noastre se întreţineau cu preparate fine, dar mai ales cu discuţii... intime. Căci altfel de ce ar fi ales cel mai ascuns loc din restaurant? Sau nu ăsta să fie motivul? Să fie oare motivul că unul dintre cele două cupluri este de fapt, cel mai nou cuplu din showbiz? Şi că, partea masculină e un smecher, super tare, plin de bani, în timp ce partea feminină este nimeni alta decât Bianca Drăguşanu, proaspăt despărţită de Victor Slav? (de câte ori scriem "Victor Slav" ne vine să sărim din scaun şi să cântăm : "Ooooofffffffff, marea mea iubire! Offfffff, eu mor dupe tine.... ")
 


Cei doi porumbei, ne permitem să le spunem aşa pentru că sunt tare frumoşi împreună şi tare îndrăgostiţi au stat câteva ore bune în compania celuilalt cuplu. Deşi stau feriţi, deşi încă nu şi-au asumat relaţia (până la urmă de înţeles, căci întâi Bianca Drăguşanu trebuia să fie o persoană liberă, apoi să fie sigură pe noul iubit şi apoi îşi poate asuma), nu înseamnă că se pot abţine în public. Aşa că, atunci când credeau că nimeni nu ii vede, el, noul bărbat din viaţa Biancăi, îi fură un sărut. Nu pe obraz, ci direct pe buzele frumoase şi cărnoase ale superbei blonde. Şi cum cel mai romantic moment în orice film de dragoste este scena sărutului, v-o arătăm şi noi în filmul de mai jos. 


După câteva săruturi, după o seară frumoasă, Bianca şi iubi ies din restaurant. Nu se ţin de mână, dar ahhhhh.... parcă fluturaţii bat din aripioare din ce în ce mai tare şi se mai întâmplă un sărut! Ia priviţi! 

După ce s-au sărutat, şoferul le-a deschis portiera şi cei doi au urcat în spate. Ce să spunem? Nouă ne place de cel mai nou cuplu din showbiz! Bianca, îţi dorim să zâmbeşti o viaţă aşa cum te-am văzut  zâmbind în acest material. Şi să nu uităm să îi felicităm pe paparazzii spynews.ro pentru imaginile exclusive. Mai ales că tot ei sunt cei care au surprins şi ultimele imagini cu Bianca Drăguşanu şi Victor Slav împreună, imagini pe care le vedeţi aici. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro