PAPARAZZI / VIDEO EXCLUSIV / Gestul neaşteptat făcut de nevasta de milionar, după escapada cu amantul fotbalist! Cum a fost filmată femeia!

+3 click pentru
galerie

Soţia de milionar care a fugit cu un fotbalist celebru la Alba Iulia, pentru a petrece câteva nopţi de neuitat, a făcut un gest neaşteptat, la întoarcerea acasă.

După ce şi-a potolit setea de istorie în oraşul Marii Uniri, în Anul Cetenarului, alături de un fotbalist extrem de priceput, avocata măritată cu un controversat om de afaceri s-a întors la bărbatul căruia i-a jurat credinţă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. În încercarea de ţine ascuns totul, nevasta de milionar a apelat la nişte strategii incredibile. După cum SPYNEWS a dezvăluit aici, avocata şi-a lăsat, la plecare, bolidul în parcarea complexului rezidenţial în care locuieşte amantul.

Însă, cu o noapte înainte ca femeia să se întoarcă acasă, maşina de lux a "dispărut" din parcare, în timp ce proprietara se afla într-un hotel din Alba Iulia, cu fotbalistul. Cel mai probabil, cheia maşinii de lux fusese lăsată unei persoane de încredere, pentru a muta bolidul într-un loc sigur, în eventualitatea în care prezenţa acestuia în parcarea privată ar fi trezit suspiciuni. Nu se ştie cum s-a "teleportat" maşina din parcarea fotbalistului, însă un lucru este cert: în timp ce "porumbeii" plecau de la Alba Iulia, spre Bucureşti, maşina femeii a dispărut din locul în care fusese lăsată.

Bolidul "evaporat" din parcarea fotbalistului a apărut, la finalul escapadei, în faţa casei milionarului. Şi, odată cu maşina, acasă la milionar a aterizat şi soţia, epuizată după atâta delegaţie. Chiar dacă a fost nevoită să îndure nişte lecţii dure de istorie, fiind plimbată pe jos prin tot oraşul, şi, probabil, să suporte fumul înecăcios al trabucurilor de după cumpărate chiar de ea, nevasta de milionar a reuşit, în final, să satisfacă pe toată lumea: a făcut şi cu fotbalistul ce i-a poftit inima, a ieşit şi cu familia în oraş, demonstrând că ştie să fie doamnă în societate.

Imediat după ce s-a întors de la Alba Iulia, femeia şi-a luat soţul şi copiii şi a ieşit la masă, la un restaurant de fiţe, ca o familie demnă de invidiat. Femeia discutat tot timpul cu soţul, părând calmă şi cu zâmbetul pe buze chiar şi când bărbatul plescăia zgomotos, atrăgând atenţia celor din jur. Şi, demonstrând că este nu doar o nevastă exemplară, ci şi o mămică model, s-a ridicat de pe scaun şi şi-a ajutat copiii să taie fripturile. La final, pozând într-o familie extrem de fericită, milionarul, nevasta cu chef de ducă şi copiii lor au defilat printre mesele localului şi au urcat la bordul maşinii. Aceeaşi maşină care fusese abandonată în parcarea blocului în care locuieşte amantul fotbalist... ;)

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro