PAPARAZZI / VIDEO / Flavia de la "Neaţa", sărut pasional cu noul iubit, în plină stradă! Primele imagini cu cel mai nou cuplu din showbiz

+2 click pentru
galerie

Flavia de la "Neaţa" este îndrăgostită până peste urechi, iar paparazzii SPYNEWS au reuşit să surprindă primele imagini cu frumoasa blondină şi noul iubit, în timp ce se sărutau pasional, în public.

După ce SPYNEWS a dezvăluit, în exclusivitate, miercuri, faptul că Flavia Mihăşan se iubeşte cu un dansator care a făcut furori la un concurs de talente (vezi articolul aici), blonda sexy de la „Neaţa” a decis să nu se mai ascundă. Cei doi „porumbei” au fost surprinşi de paparazzii SPYNEWS pe o stradă lăturalnică din Capitală, unde se aflau doar câţiva trecători. Chiar dacă Marius Moldovan privea în jurul său de parcă voia să se asigure că nu sunt urmăriţi de cineva, Flavia s-a lăsat dusă de val. S-a apropiat de iubitul ei încet, i-a „adunat” câteva scame inexistente, i-a aranjat tricoul, şi-a strecurat subtil mâna dreaptă pe după gâtul „ţintei” şi... a „atacat”, precum o felină.

Marius are 27 de ani, este actor, fotomodel şi dansator profesionist. A început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca. După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”. În prezent lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro