PAPARAZZI / VIDEO / Primul lucru pe care l-a făcut Bianca Drăguşanu, după ce a depus actele de divorţ Imagini exclusive

+3 click pentru
galerie

Despărţirea de Alex Bodi i-a lăsat Biancăi Drăguşanu un gust amar, aşa că frumoasa blondină a decis să-şi mai îndulcească viaţa imediat după ce a depus actele de divorţ.

Au stat îmbrăţişaţi, în mijlocul străzii, s-au sărutat pătimaş şi au plâns (vezi articolul aici) după ce au depus documentele pentru divorţ, dar, cum toate trec, Bianca a decis să schimbe rapid starea de spirit, la scurt timp după ce Alex Bodi a plecat din faţa atelierului ei. Aşa că rugat-o pe o prietenă să îi aducă SUV-ul (la atelier ajunsese cu maşina lui Bodi şi îi predase acestuia cheile), pentru a da o tură prin oraş. Mai liniştită, parcă, după despărţirea de Bodi, Bianca a urcat la volanul SUV-ului şi a demarat în trombă spre nordul Capitalei.

În mod bizar, prietena ca i-a adus maşina nu a urcat lângă ea, ci pe bancheta din spate, ascuzându-se, parcă, în spatele geamurilor fumurii. Deşi unii s-ar fi aşteptat ca Bianca să gonească spre casă, pentru a plânge în pernă din pricina divorţului, focoasa blondină a virat brusc spre parcarea unui mall. A oprit în faţa uşii, pentru a coborî prietena, a parcat bolidul, apoi a intrat în mall, pentru a petrece, ca fetele.

Vestea că Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au decis să pună punct mariajului, după numai trei luni, a căzut, joi, ca un trăsnet, în lumea mondenă. Decizia a fost luată cu o seară înainte, iar paparazzii SPYNEWS au surprins scene emoţionante, chiar după ce Bianca şi Bodi au depus actele de divorţ. Miercuri seară, după ce au semnat actul care pune punct căsniciei, paparazzii SPYNEWS i-au filmat pe cei doi în timp ce discutau, în mijlocul străzii, în apropierea atelierului Biancăi. Bodi o aştepta în zonă, împreună cu un amic, iar Bianca a ajuns la locul întâlnirii la volanul bolidului lui Bodi.

A coborât, i-a dat cheile maşinii, cu un gest ce sugera că totul s-a terminat, apoi i-a spus câteva cuvinte care l-au dărâmat pe milionar. Bianca s-a apropiat de el şi l-a strâns la piept, explicându-i, probabil, că nu va mai reveni asupra deciziei, dar că după divorţ vor putea rămâne prieteni, de dragul relaţiei pe care au avut-o atâta timp. S-au sărutat, ca pentru ultima dară, s-au ţinut în braţe minute în şir, plângând, apoi ea a dispărut în noapte. Bodi a privit-o pe soţie cum se îndepărtează şi a urcat la volanul maşinii pe care o adusese Bianca. După câteva secunde, în dreapta lui Bodi a urcat un prieten care aşteptase la câţiva metri să se termine scena emoţionantă, iar milionarul a demarat spre casă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro