Pe Elena Udrea o lasă acasă, iar el se distrează în oraş. Cu cine petrece Adrian Alexandrov, atunci când crede că nu-l vede nimeni / VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

Adrian Alexandrov şi-a lăsat iubita acasă şi a ieşit în oraş să petreacă. Cu cine? Vă spunem imediat.

Adrian Alexandrov se poate declara un bărbat împlinit. Are alături o femeie puternică, care a ştiut să-l ghideze în viaţă şi care, mai presus de toate, l-a făcut tată. La rândul lui, Adrian Alexandrov se poartă exemplar şi este un partener de nădejde. 

Afaceristul i-a fost alături iubitei sale la bine, dar şi în cele mai grele momente, atunci când aceasta a fost închisă şi a stat departe de ţară, dar şi atunci când şi-a strâns pentru prima dată copilul în braţe.

Şi pentru că mai sus vă spuneam că a petrecut în oraş fără mama copilului său, ei bine, Adrian Alexandrov şi Elena Udrea au o relaţie deschisă, iar cei doi îşi permit unul altuia să petreacă timp alături de oamenii apropiaţi. Aşa s-a întâmplat şi în cazul nostru, pentru că Adrian Alexandrov a ales să iasă în oraş alături de unul dintre cei mai buni prieteni ai săi.

Cei doi au fost surprinşi de paparazzii Spynews, cărora nu le scapă nimic, în timp ce stăteau la o ''vorbă'', lângă maşină. În imaginile pe care vi le prezentăm mai jos se poate vedea că iubitul Elenei Udrea se înţelege foarte bine cu prietenul său şi chiar se bucură că petrece ceva timp în compania acestuia.

Şi pentru că relaţia dintre ei este una foarte apropiată, la un moment dat, Adrian Alexandrov i-a dat o palmă în glumă amicului său. Cei doi au stat de vorbă preţ de câteva minute bune, până când Adrian Alexandrov a decis să plece, nu înainte de a-şi saluta şi îmbrăţişa prietenul.

Ce să mai, pe chipul lui Adrian Alexandrov se poate citi fericirea pe care o simte şi putem spune că iubitul Elenei Udrea are parte de una dintre cele mai bune perioade din viaţa sa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro