VIDEO PAPARAZZI / Când îi este foame, nimic nu mai contează! Gestul uluitor pe care Adrian Alexandrov l-a făcut de dragul unei cine bune

+4 click pentru
galerie

Tânăr, bogat şi celebru, Adrian Alexandrov este în stare de orice, atunci când îi este foame. Recent, pentru o cină bună, partenerul de viaţă al Elenei Udrea a fost protagonistul unui gest uluitor.

În urmă cu câteva zile, la ceas de seară, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Adrian Alexandrov în timp ce ieşea dintr-un restaurant de fiţe din Bucureşti. Însoţit de un prieten, alături de care abia ce servise cina, iubitul celei mai sexy blondine din istoria recentă a politicii româneşti, s-a îndreptat spre locul în care îşi lăsase maşina.

După câteva zeci de secunde de mers pe jos, Adrian Alexandrov a ajuns într-o staţie STB în care se afla autoturismul său. Da, aţi citi bine! Partenerul de viaţă al Elenei Udrea a folosit trotuarul pe care, în mod obişnuit, cetăţenii aşteaptă sosirea în staţie a autobuzului pe post de loc de parcare. 

Adrian Alexandrov nu a fost singurul şofer care a procedat astfel. Prietenul acestuia avea maşina parcată tot pe acel trotuar. Dar pe cine interesează astfel de detalii? Cu siguranţă, nu pe cei doi bărbaţi!

De parcă nimic neobişnuit nu s-ar fi întâmplat, aceştia s-au  salutat, apoi şi-au luat maşinile de pe trotuarul respectiv şi s-au făcut nevăzuţi. 

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Abia a renunţat la burlăcie şi a fost lovit de ghinion! Probleme de sănătate pentru milionarul Dan Petrache

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Mai ceva ca divele de Dorobanţi! Un milionar de top a început să poarte cizmele pe care femeile le adoră

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro