Petrișor, ești pe fază? Am surprins bărbatul "vinovat" de zâmbetele Sandrei Izbașa, la ceas de seară / VIDEO PAPARAZZI

+3 click pentru
galerie

Sandra Izbașa ocupă un loc fruntaș în topul celor mai sexy și dorite femei din România. Gimnasta se face remarcată oriunde își apare, iar pentru domni este foarte greu să nu răvnească la inima ei.

Sandra Izbașa are o relație cu dansatorul și coregraful Petrișor Ruge și a preferat mereu să își trăiască povestea de iubire în spatele cortinei. Și nu doar Petrișor Ruge este cel care îi pune un zâmbet pe față într-o seară friguroasă, ci și prietenii apropiați. Într-o astfel de ipostază au surprins-o recent paparazzii Spynews.ro pe Sandra Izbașa.

Gimnasta a mers la restaurant alături de un prieten, însă după discuțiile îndelungate, a venit și amuzamentul de la final. Sandra Izbașa a ieșit din local răzând în hohote și se vedea de la o poștă că i-a priit seara de relaxare, alături de bunul său prieten. Evident, printre toate acestea, cei doi au mai povestit un pic, prilej cu care Sandra Izbașa a mai răs cu poftă de câteva ori.

La final, Sandra Izbașa și prietenul său s-au îndreptat către mașină și au mers amândoi acasă, însă în același ton de distracție și bună dispoziție. 

În cariera sa de succes în gimnastică, Sandra Izbașa a cucerit 27 de medalii la Campionatele Europene, Campionatele Mondiale şi la Jocurile Olimpice, 13 dintre acestea au fost de aur. Sandra Izbașa a decis să se retragă din activitatea sportivă în anul 2014.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro