Petru Mircea își răsfăță fiul! Paparazzii Spynews.ro i-au surprins în momente incredibile pe cei doi

Au curs râuri de cerneală pe tema relației dintre Petru Mircea, Mădălina Manole și fiul lor. Acum însă, lucrurile par să se fi așezat la locul lor, iar, la atâția ani de la tragedia care i-a marcat existența, cei doi încearcă să se bucure de un trai departe de ochii iscoditori ai lumii.


Paparazzii Spynews.ro l-au surprins, zilele trecute, pe Petru Mircea, însoțit de ”ajutorul” său, fiul lui și al regretatei Mădălina Manole, în timp ce se ”răsfățau” la o sesiune de cumpărături. Întâi, parcă pentru a se asigura de deplica cooperare a fiului său, Petru Mircea l-a dus pe micuț într-un magazin de electronice, loc în care cei doi au petrecut mai bine de jumătate de oră alegând jocul pe care și-l dorea micuțul. Apoi, de mână, cei doi au mers la o farmacie din apropiere, loc în care, probabil, au cumpărat câteva ceva pentru stimularea imunității și, după aceea, a început greul.


Dar, cum deja îi cumpărase lui Petru jr. ce își dorea, soțul regretatei Mădălina Manole nu a avut nicio problemă cu fiul său la cumpărăturile necesare traiului de zi cu zi. Dimpătrivă chiar, în momentul în care a ieșit din supermarket, micuțul avea un imens chef de joacă, semn că cei doi se înțeleg perfect. Mai ales că, fără să stea prea mult pe gânduri, |petru Mircea i-a intrat în joc...


Avea numai un an atunci când mama lui a decis să îți ia adio de la viață, înghițind o cantitate substanțială de pestice. Acum, fiul Madalinei Manole are aproape șase ani și este crescut de tată, dar și de bunica din partea acestuia. În cei peste cinci ani scurși din acel moment, Petru Mircea a făcut tot posibilul pentru a onora memoria Mădălinei Manole, însă a avut și o misiune grea, cea de a-i explica fiului lor ce s-a petrecut cu mama lui.

Citește și:

Mama Mădălinei Manole, reacţie dură după ce a aflat că Petru Mircea se însoară: "Nu mai vreau să aud numele lui. Fac alergie"

Visul despre Mădălina Manole răscoleşte România. Părinţii "Fetei cu părul de foc" fac dezvăluiri cutremurătoare!

Petru Mircea vrea să o uite pe Mădălina Manole? "Mă voi recăsători, dar nu acum"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro