Prietenii vechi ai Paulei Iacob au venit să o conducă pe ultimul drum!

Paula Iacob va fi condusă astăzi pe ultimul drum, iar prietenii vechi ai avocatei au sosit deja la capela Cimitirului Bellu, acolo unde este depus trupul neînsufleţit al avocatei, penmtru a-i aduce un ultim omagiu.


Printre cei care au ţinut neapărat să îi fie alături Paulei Iacob s-a numărat şi maestrul Gheorghe Zamfir, care a sosit în urmă cu puţin la capela Cimitirului Bellu, cu o coroană imensă de flori, pe care sa o depună la căpătâiul avocatei. Vizibil afectat, Gheorghe Zamfir nu a vrut să spună nimic despre moartea Paulei Iacob, preferând să împartă durerea resimţită doar cu familia avocatei.


Gheorghe Turda şi Lucia, au venit şi ei la căpătâiul Paulei Iacob, iar înainte de a intra  în capelă, s-au oprit să schimbe câteva vorbe cu Marius Marinescu şi Daniel Ionaşcu, pentru a-şi prezenta regretele, iar apoi au mers direct în capela cimitirului, unde au prezentat familiei condoleanţe.


Paula Iacob a stat internată în spital mai bine de o lună de zile, dar inevitabilul s-a produs. Îndrăgita avocată a murit, marţi seară, la vârsta de 83 de ani. Paula Iacob, a fost internată în spital de mai multe ori, dar de data aceasta, problemele de sănătate pe care le-a avut au fost mai serioase. De altfel, Paula Iacob nu a început anul 2015 cu dreptul. Celebra avocată a ajuns de mai multe ori la spital, după ce a fost împinsă pe stradă de un tânăr, incident în urma căruia s-a ales cu piciorul fisurat. Aceasta va fi înmormântată astăzi la Cimitirul Bellu.

Citeşte şi:

Cel mai mare regret al Paulei Iacob: "N-am să-mi iert niciodată că... "

Irina Loghin, mărturisiri emoţionante despre Paula Iacob: "Era mereu plină de viaţă. Dansa la petreceri până dimineaţa!"

HALUCINANT! Ce se întâmplă cu bijuteriile Paulei Iacob, chiar în ziua înmormântării!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro