Primele imagini cu fratele Cristinei Țopescu, la priveghi. A evitat mulțimea de jurnaliști / VIDEO

Primele imagini cu fratele Cristinei Țopescu, la priveghiul jurnalistei. A evitat mulțimea de jurnaliști / VIDEO © spynews.ro

Unul dintre frații vitregi ai Cristinei Țopescu a fost prezent la ceremonia de pomenire a Cristinei Țopescu. Bărbatul a trecut razant prin mulțimea de jurnaliști și nu a vrut să răspundă la nici un fel de întrebare.

Îmbrăcat în haine de doliu, Cristi Țopescu a venit însoțit alături de soția lui și a trecut repede prin curtea din fața capelei Cimitirului Bellu, în încercarea de a scăpa de întrebările jurnaliștilor prezenți. La ceremonia de pomenire a fost prezentă și mama jurnalistei, Rodica Țopescu, care a adus o coroană pe care era scris un mesaj sfâșietor: "Iubirea vieții mele, mămica." 

Cristina Țopescu va fi incinerată mâine, la Crematoriul Uman din Vitan-Bârzești. Ceremonia va începe la ora 13:00 și vor lua parte doar rudele și apropiații. Cristina Țopescu a murit, la vârsta de 59 de ani, în preajma Anului Nou, potrivit unor concluzii ale medicilor legiști de la IML.

Trupul neînsuflețit a fost descoperit abia duminică seara, 12 ianuarie, după ce o vecină a sunat la 112, îngrijorată de faptul că nu mai vorbise cu Cristina Țopescu de mai bine de două săptămâni. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro