VIDEO PAPARAZZI/ Primele imagini din Capela unde este depusă Cristina Țopescu. Preoții au început slujba de pomenire

+3 click pentru
galerie

VIDEO PAPARAZZI/ Primele imagini din Capela unde este depusă Cristina Țopescu. Preoții au început slujba de pomenire © paparazzi

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost depus în urmă cu doar câteva momente la Capela Cimitirului Bellu, iar preoții au început deja slujba de pomenire pentru aceasta. 

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu a ajuns în urmă cu puţin timp la Capela Cimitirului Bellu, acolo unde tot cei apropiaţi şi admiratorii realizatoarei TV pot veni să-i aducă un ultim omagiu. 

Jurnalista nu va avea parte de înmormânatare, deoarece dorinţa sa a fost să fie incinerată, astfel că mâine la ora 13:00 trupul său fără viaţă va ajunge la Crematoriul Bârzeşti acolo unde va fi ars, iar cenuşa depusă va fi tranportată la Oradea, locul de unde provine Cristina Ţopescu. 

In imaginile surprise de paparazzi SpyNews.ro se poate observa că la căpătâiul realizatoarei TV preoții au început să-i facă o slujbă pentru sufletul său, iar cei apropiați și cei care au iubit-o au ajuns deja pentru a petrece cu ea ultimele clipe pe pământ. 

La căpătâiul acesteia se află și cea care i-a dat viață, mama Cristinei Țopescu care a adus alături de ea o coroană cu un mesaj emoționant. 

Vă reamintim că jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare, duminică seară, atunci când vecinii au alarmat autoritățile deorece aceasta nu a mai fost văzută de câteva săptămâni. Aceasta era decedată în dormitorul său, fiind în stare de descompunere. Se pare că aceasta a murit în jurul Anului Nou, atunci fiind ultima oară când a fost văzută activă pe Whatsapp. 

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro