Primele imagini cu ”ginerică” în costumul în care o va aștepta pe Anda Adam la altar! Cavalerii de onoare l-au îmbrăcat pe Sorin și au avut grijă să se simtă ca un star!

Nu doar mireasa este în centrul atenției în timpul unei nunți, ci și mirele. Iar mirele, deși lumea nu crede, este și el emoționat. Dar, cum cavalerii de onoare nu au altă treabă decât să îl încurajeze, a uitat de emoții și s-a pregătit deja pentru marele eveniment de astăzi, nunta lui cu Anda Adam.

În timp ce Anda Adam se pregătește intens pentru a străluci la nunta ei, Sorin, înconjurat de cavalerii săi de onoare, face același lucru. Iar el, deja, a și terminat, băieții ajutându-l din greu pe mire să se aranjeze.

Au avut grijă să îi încheie șireturile de la pantofi, l-au ajutat cu papionul, i-au încheiat butorii și, evident, i-au șters ochelarii de soare, pentru că, cum nunta va avea loc afară, iar norii nu îlși fac, din fericire, apariția, va avea mare nevoie de ei. Și, pentru că mirele este cu totul și cu totul special în ziua n unții sale, Sorin poartă un costum alb, spre deosebire de cavalerii săi de onoare care sunt îmbrăcați în negru.Anda Adam şi Sorin Andrei îşi unesc astăzi destinele, după mai puțin de un an de relaţie, într-o locaţie de vis din Snagov. Invitaţii celor doi vor fi răsfăţaţi cu un meniu sofisticat, din care tradiţionalele sărmăluţe vor lipsi.

Artista s-a cunoscut cu viitorul soţ la malul mării anul trecut, în luna august, iar flacăra iubirii s-a aprins pe loc. Cei doi au păstrat legătura şi pe parcurs şi-au dat seama că au foarte multe lucruri în comun.

Ceea ce a urmat a şocat pe toată lumea, pentru că nimeni nu se aştepta ca Sorin Andrei să o ceară pe Anda după doar o lună de relaţie.

Totul despre nuntă, AICI !

Citește și:

VIDEO / Primele imagini cu Anda Adam aranjată şi coafată de nuntă! Artista va străluci la petrecere

Uite cum arată rochiile Andei Adam! Spynews.ro vă dezvăluie secretul ținutelor de nuntă purtate de vedetă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro