Primele imagini cu Sânziana Buruiană în rochie de mireasă! Vezi ce bine arată vedeta

Sânziana Buruiană a terminat pregătirile pentru ziua cea mai importantă din viața ei de până acum. Vedeta, fericită din cale afară a îmbrăcat deja rochia de mireasă și, bucuroasă nevoie mare, a coborât în curte și a început să danseze în rochie, așa cum spune tradiția.

UPDATE ora 16.00: Sânziana Buruiană, devenită deja Zuluf, a plecat, alături de Nicolae, soțul ei, spre Biserică. Dar nu a făcut-o cu ușurință pentru că rochia ei de mireasă i-a dat mari bătăi de cap în momentul în care a trebuit să urce în mașină.

”Ajută-mă, să îmi aranjeze și mie rochia careva”, striga, după ce a urcat, ajutată de Nicolae Zuluf, Sânziana, încercând să își păstreze ținuta în care va face jurămintele în fața lui Dumnezeu, într-o stare cât mai bună.

Astăzi este ziua cea mare pentru Sânziana Buruiană, blondina urmând să își unească destinul cu Nicolae Zuluf și în fața lui Dumnezeu. Iar cum ziua este una foarte importantă, Sânzi s-a pregătit cum a putut ea mai bine. Așa că, înainte de a ajunge la Biserică, Sânzi și Zuluf au respectat tradiția și, în curte, au dansat fericiți, aplaudați fiind de nuntașii care au ținut să fie martori la importantul eveniment din viața tinerei familii.

Rochia de mireasă, una de tip ”prințesă” a avantajat-o extrem de mult de sexy-graviduța Sânziana, punându-i în evidență bustul impresionant și ascunzându-i totodată rotunjimile specifice oricărei femei însărcinate.

Pe buchetul acesta se vor bate domnișoarele de onoare la nunta Sânzianei!

Sânziana, devenită acum două săptămâni, oficial, doamna Zuluf, va avea parte, azi, de o petrecere ca în povești, ea fiind mireasa care se va ”bucura” de cele mai multe domnișoare de onoare din showbiz.

Mai exact, zece domnișoare d eonoare vor fi alături de Sânzi la petrecere, toate urmărind cu atenție buchetul de mireasă al vedetei și sperând să îl prindă pentru ca, așa cum spune tradiția, să fie următoarele la altar. Așa că Sânzi s-a pregătit în consecință, iar buchetul ei de mireasă a fost înțesat cu trandafiri de toate culorile.

Citește și:

Sânziana Buruiana merge azi la altar, dar o persoană foarte importantă din viaţa ei nu o să participe la nuntă? Uite despre cine e vorba

A venit ziua cea mare! Uite ce face Sânziana Buruiană cu câteva ore înainte de a îmbrăca rochia de mireasă

A recunoscut că este însărcinată, cu doar câteva zile înainte de nuntă! Sânziana Buruiană, apariţie fierbinte la "Petrecearea Burlăciţelor"!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro