Primele imagini de la înmormântarea lui Mihai Constantinescu. Fosta și actuala soție, în lacrimi lângă sicriu. VIDEO

+4 click pentru
galerie

Primele imagini de la înmormântarea lui Mihai Constantinescu. Fosta și actuala soție, în lacrimi lângă sicriu. VIDEO © spynews.ro

Este cea mai grea zi pentru rudele, prietenii și fanii lui Mihai Constantinescu. Marele artist este condus pe ultimul drum, iar toți cei care l-au îndrăgit sunt împietriți de durere la căpătâiul regretatului cântăreț.

Familia, prietenii și colegii de breaslă – numeroși oameni s-au strâns în biserica unde are loc slujba de înmormântare a lui Mihai Constantinescu. Cele mai îndurerate sunt fosta și actuala soție, care cu greu și-au stăpânit lacrimile.

Durere la căpătâiul lui Mihai Constantinescu

Simona Secrier, actuala soție a lui Mihai Constantinescu, este cea mai vizibil afectată de dispariția marelui artist. Femeia, care i-a fost alături secundă de secundă și care mărturisea că mergea la biserică pentru a se ruga la o minune, a cedat lângă sicriul bărbatului iubit. Cu ochii în lacrimi, a ajuns în brațele diverșilor oameni din biserică, care au încercat să îi ofere câtă alinare ar putea fi oferită în astfel de situații.

Și Mihaela, fosta soție a lui Constantinescu, este la fel de răvășită de pierderea marelui artist. Totuși, ea a încercat să se țină mai tare și a făcut chiar și declarații înainte de slujbă, amintindu-și de ultimele clipe ale îndrăgitului cântăreț.

„A fost extrem de trist pentru că știam deja de aproape trei zile că starea lui s-a agravat mult. Se vedea foarte clar că respira foarte greu, extrem de greu. Ne așteptam în orice secundă să se întâmple această nenorocire. Îl mângâiam pe frunte și fiecare îl săruta pe frunte sau pe obraz. Simona a fost permanent acolo și asta a făcut tot timpul. Era singurul lucru pe care îl mai puteam face”, a declarat Mihaela Constantinescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro