Problemele cu DNA, date uitării când iubi e aproape! Legea, la fel! Vasile Geambazi a comis-o, în restaurant / VIDEO PAPARAZZI

+3 click pentru
galerie

Problemele cu DNA, date uitării când iubi e aproape! Legea, la fel! Vasile Geambazi a comis-o, în restaurant / VIDEO PAPARAZZI © spynews.ro

Ce probleme cu DNA? Vasile Geambazi are alte lucruri mai bune de făcut! Cum ar fi... să petreacă timpul cu iubi! Păi nu dragostea contează cel mai mult în viaţă? Doar că, în timp ce nepotul lui Gigi Becali se bucura de timpul petrecut cu partenera, într-un restaurant, a reuşit să încalce legea. Totul s-a desfăşurat sub privirile Paparazilor Spynews.ro!

Ajuns în atenţia publică după scandalul cu DNA, Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, continuă să atragă toate privirile, pe oriunde merge. De data aceasta, vorbim de privirile paparazilor Spynews.ro, care l-au surprins la un restaurant de fiţe din Capitală, împreună cu iubita şi cu un prieten. 

Dar s-o luăm cu începutul! Când soarele era pe cer şi vântul adia uşor, Vasile Geambazi şi-a luat iubita şi au pornit spre un restaurant din Capitală. Îmbrăcaţi, desigur, ca doi oameni care se respectă. Ajunşi la locaţie, cei doi s-au întâlnit cu un prieten de-ai nepotului lui Gigi Becali.

Până aici, nimic în neregulă. S-au aşezat la masă, chiar la geam, au comandat câte ceva de băut şi apoi şi-au scos pe masă pachetele de ţigări. Să n-o includem şi pe blondină! Doar Vasile Geambazi şi prietenul său au tras cu poftă din mai multe ţigări, în restaurant, în timp ce discutau şi, din când în când, ţinând seamă de expresiile faciale, glumeau. 

Legea fumatului? Ce? Care lege? Unul e Vasile Geambazi! 

Vasile Geambazi şi Gigi Becali, probleme cu DNA

În luna noiembrie a anului trecut, Vasile Geambazi a făcut o vizită la sediul DNA, pentru audieri. Nepotul lui Gigi Becali a fost atunci aduiat în calitate de suspect, într-o afacere imobiliară. La scurt timp, hop! Şi latifundiarul şi-a făcut apariţia. 

Vasile Geambazi a fost acuzat de spălare de bani, după ce statul a ajuns să plătească 60 de milioane de euro pentru un teren vândut cu... un milion de euro. 

De unde a pornit totul şi care e implicarea lui Gigi Becali? Ei bine, în anul 2006, latifundiarul a cumpărat în comuna Voluntari un teren de 21 de hectare. La scurt timp, i l-a vândut nepotului său cu un milion de euro. Vasile Geambazi a rămas proprietar în urma unui schimb de cesionari. Gigi Becali a rămas împuternicit să ceară despăgubiri de la ANRP. Am putea spune că a fost un fel de şah-mat! 

Şi nu s-a terminat aici. După evaluarea terenului la 20 de milioane de euro, Vasile Geambazi a dat statul în judecată şi a adus o evaluare de 60 de milioane de euro. Apoi, Curtea de Apel Bucureşti a decis că nepotul lui Gigi Becali trebuie să primească 60 de milioane de euro. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro