Rușine SUPREMĂ pentru Narcisa! Vezi ce a pățit fosta soție a lui Guță

Narcisa, cea care de-a lungul timpului s-a autointitulat ”soția lui Nicolae Guță”, pare să fie în ultima vreme extrem de supărată pe manelist. De altfel, zilele trecute, ea a și spus că artistul este ca ”mort pentru ea”. Motivele pentru care s-a întâmplat asta însă au fost descoperite abia de curând....

Zilele trecute, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Narcisa, fosta iubită a lui Nicolae Guță, în timp ce se delecta prin magazinele unui mall. Lipsită de orice fel de griji, focoasa brunetă a intrat într-un magazin de pantofi, loc în carea petrecut câteva zeci de minyte descoperind ”minunile” de acolo, bucuria de a proba tot felul de încălțări și de a le înnebuni pe vânzătoare cu tot felul de întrebări fiind de-a dreptul evidentă.
Dar, la casă, atunci când s-a decis asupra unei perechi de cizmulițe, Narcisa a fost pusă în fața unei umilințe fără seamăn. Motivul? Zâmbetele mai mult decât ironice ale vânzătoarelor care au constatat că dificila clientă nu are, de fapt, banii necesari pentru a-și cumpăra încălțările pentru care le scosese peri albi.
Convinsă că este vreo greșeală, Narcisa a mers la un bancomat, loc în care, evident transpirând de stress, a realizat că bani pe card sunt mult, mult prea puțini.
A scos o chitanță totuși și, spășită nevoie mare, a dat bir cu fugiții din mall, plecând probabil spre casă pentru a-i telefona lui Guță și pentru a-l certa că a lăsat-o fără bani.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro