Şi-a pus cel mai adânc decolteu şi i-a oripilat pe toţi de la un restaurant de fiţe din capitală! Oana Lis apariţie şi gesturi şocante în public

+3 click pentru
galerie

 

Oana Lis este o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Oana nu face parte din gaşca fetelor care beau apă plată cu lămâie, au stilişti şi blogguri şi fiţe cât mai mari! Din contra, Oana este o "muiere" adevărată, asumată cu simţul umorului dezvoltat şi plină de viaţă!
Doamna Lis nu a uitat niciodata de unde a plecat, a rămas lângă soţul ei şi când era primar dar şi când a ajuns "pensionar", a fost capabilă mereu de autoironie, lucru întâlnit doar la persoanele inteligente şi nu s-a ferit să-şi expună viaţa atât în scris cât şi la televizor
Aşadar, un personaj colorat şi autentic, Oana a recunoscut în diferite rânduri că este o "gurmandă". De asemenea, doamna Lis poate mânca parizer cu muştar la alimentara din colţ, dar poate mânca şi croissante şi granola la o terasa de fiţe din Piaţa Dorobanţi.

De când este studentă, Oana consumă calorii şi trebuie să facă ceva să echilibreze situaţia! Aşadar se urcă în maşină după facultate, şi se opreşte pentru a "ciugulii" ceva în Dorobanţi, poate ceva dulce, poate un cappuccino să o ţină trează pe parcusul sesiunii sau poate pentru o porţie delicioasă de ouă benedict cu şuncă, specialitatea casei şi credem noi, preferata Oanei. Nu ne-am gândit unde i-a prânzul domnul Lis, dar suntem siguri că la "pacanele", timpul trece mai repede, ca în Piaţa Dorobanţi unde se află "pofticioasa lu' tata".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro