Silvia Dumitrescu, gest intim în văzul lumii! A fost surprinsă în toată splendoarea. VIDEO PAPARAZZI

+5 click pentru
galerie

Ce te faci când lenjeria intimă nu stă la locul ei, iar tu eşti în public? La 59 de ani, Silvia Dumitrescu ne-a arătat că are răspunsul! Paparazzii Spynews au surprins-o pe vedetă în toată splendoarea, la ceas de seară. 

Silvia Dumitrescu a reuşit întotdeauna să atragă atenţia prin felul în care are grijă de corpul său. Ştie cum să se aranjeze ca să arate ca scoasă din ţiplă când apare la evenimente, face sport şi iubeşte plimbările. Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe celebra cântăreaţă pe o stradă din Capitală, chiar în timpul unei plimbări. Dar nu singură, ci alături de o prietenă.

Cele două au mers preţ de câteva minute bune, au povestit şi au schimbat mai multe păreri. Ce să mai! Ca două pustoaice de liceu, cu zâmbetele drept cele mai preţioase accesorii. La un moment însă, Silvia Dumitrescu, îmbrăcată cu o rochie lungă, neagră, cu design floral în partea de jos, a întâmpinat o mică... problemă. Chiloţeii nu stăteau la locul lor! Ce să facă în această situaţie? Să-i lase aşa? Nici vorbă!

Aşa că, cel mai probabil gândindu-se că nu o vede nimeni, fiind întuneric, a acţionat şi i-a ridicat. Doar că, Paparazzii Spynews.ro erau, ca de fiecare dată, pe fază şi au surprins totul. 

După ce a rezolvat problema cu chiloţii, Silvia Dumitrescu şi prietena ei şi-au continuat drumul, ca şi cum nimic nu s-a întâmplat. Însă, nu putem să nu menţionăm că şi de această dată am observat cât de bine arată Silvia Dumitrescu la 59 de ani!

Silvia Dumitrescu, în vârstă de 59 de ani, este o interpretă de muzică pop din România. Aceasta a urmat cursurile Școlii Populare de Artă din București, la clasa Mihaelei Runceanu și s-a lansat în muzică la Festivalul de la  Mamaia '85, unde a obținut Premiul I la secțiunea "Interpretare".

Pe plan personal, Silvia Dumitrescu este căsătorită cu Florin Ochescu de 26 de ani. Împreună au şi un fiu, pe Iulian, în vârstă de 25 de ani. Înainte de acest mariaj, artista a mai fost căsătorită cu Mircea Dumitrescu, care s-a dovedit a fi un bărbat violent. Ulterior, Mircea Dumitrescu şi-a pus capăt zilelor. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro