Ultimele detalii din scandalul momentului! Cu ce s-a ales Daniela Crudu în urma loviturilor încasate

+3 click pentru
galerie

Ultimele detalii din scandalul momentului! Cu ce s-a ales Daniela Crudu în urma loviturilor încasate © arhivă

Apar noi informaţii din scandalul momentului! Daniela Crudu a ajuns duminică dimineaţă la spital, în urma unei bătăi! Cel care ar fi lovit-o puternic pe Cruduţa ar fi chiar iubitul. Spynews.ro vă prezintă acum ce au constatat medicii de la spitalul din Capitală.

Spynews.ro a aflat, prin surse medicale, că Daniela Crudu s-a ales în urma loviturilor primite în dimineaţa zilei de duminică cu un traumatism grav la cap şi la picior, dar şi cu piramida nazală spartă.

Daniela Crudu şi iubitul erau certaţi la mijlocul lunii noiembrie, conform surselor Spynews.ro. Odată cu venirea sărbătorilor de iarnă, cei doi s-au împăcat. Tot atunci, Cruduţa şi-a asumat public relaţia, postând mai multe fotografii cu iubitul pe reţelele de socializare, dintr-o vacanţă. 

Cu toate acestea, în ultima perioadă, între ei nu era doar lapte şi miere. Certurile apăreau frecvent. 

Tot Spynews.ro, cel mai tare site de ştiri mondene, a aflat că Daniela Crudu nu doreşte să depună plângere împotriva iubitului, cel care ar fi agresat-o. Totuşi, poliţiştii au deschis dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. 

Unde a fost bătută Daniela Crudu

Potrivit surselor noastre, Daniela Crudu a ajuns la spital alături de doi prieteni, dintre care un cetățean englez. Bruneta ar fi fost bătută de iubit într-un club, iar de acolo a mers direct la spital. Când a ajuns la spital, au fost anunţaţi şi oamenii legii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro