Vedetele aruncă cu banii, doctoraşul îşi face mofturile. Renert Gad, „rege” la volan! Cât l-au costat "fiţele"? / VIDEO PAPARAZZI

+3 click pentru
galerie

Vedetele nu se uită la bani când vine vorba de a se înfrumuseţa, iar el, automat, când vrea să-şi facă mofturile! Esteticianul vedetelor o duce bine, bine de tot! Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Renert Gad în Capitală, cu noile sale achiziţii. Sunt multe zero-uri în joc!

Succesul lui Renert Gad se vede cu ochiul liber! Cel mai celebru estetician al vedetelor îşi îndeplineşte toate dorinţele, indiferent de câţi bani trebuie să scoată din buzunar.

Şi la cum pare, buzunarul e adânc tare!

Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe esteticianul vedetelor în plină zi, în trafic. La ce autoturism şi-a achiziţionat, am crede că îi face plăcere să stea la semafoare, în Capitală. Mai mare mândria! Renert Gad a scos din buzunar nu mai puţin de 200.000 de euro pentru bolidul de lux pe care îl conduce. Şi ca toată lumea să ştie că bolidul îi aparţine, a vrut un anume număr de înmatriculare. 

Desigur, aceasta nu este singura achiziţie. Dacă ni-l imaginăm pe estetician aşa, cu mâna pe volan... vedem un ceas de Audemars Piquet, în valoare de 30.000 de euro. De fapt, nu trebuie să ni-l imaginăm! Ceasul e cea de-a doua achiziţie de fiţe a lui Renert Gad! Doar nu făcea aroganţa pe jumătate, nu?

Renert Gad a oprit bolidul de 200.000 de euro sub privirile paparazilor Spynews.ro, s-a dat jos de la volan şi s-a dus la portbagaj să-şi ia rucsacul. Unde s-a dus apoi? La clinică! Păi cine ştie ce dorinţe va mai avea... Trebuie să facă bani să şi le îndeplinească, nu?

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro