VIDEO / Cornel Galeş, surprins în aeroport aproape de miezul nopţii! Cine e femeia pe care a luat-o în cea mai mare discreţie

+5 click pentru
galerie

Soţul Ilenei Ciuculete a fost surprins în urmă cu câteva minute de paparazzi Spynews.ro în timp ce aştepta o tânără la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti. Cornel Galeş a fost foarte atent cu femeia care purta o rochie vaporoasă cu buline. Şi, la un moment dat, i-a luat trolerul ca să-l care el spre maşină.

Deşi şi-a dat seama că e urmărit de paparazzi, Cornel Galeş s-a comportant normal, a fost calm şi chiar a schimbat câteva vorbe cu tânăra brunetă pe care a aşteptat-o la aeroport. Femeia e fata cumnatului său, Aurel Ciuculete. Nu mai e un secret pentru nimeni că soţul Ilenei Ciuculete şi fratele artistei nu s-au înţeles în trecut şi nici în prezent nu au relaţii foarte bune. Mai ales de când fiii cântăreţei au început un război pentru averea lăsată după moartea ei. Cu toate astea, Cornel Galeş a mers să o aşteaptă pe fiica lui Auraş, aşa cum îi spune uneori cumnatului său.

Nepoata lui Cornel Galeş locuieşte de ani buni în Dublin, iar în această seară a venit în România. Tânăra a aterizat cu două ore înainte de miezul nopţii pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti.

Soţul Ilenei Ciuculete purta o cămaşă neagră, semn că încă poartă doliu, dar pe spate era imprimat un cap de mort. Cea mai comună interpretare simbolică a craniului este o reprezentare a morții și a mortalității, dar s-a schimbat odată cu timpurile moderne: a ajuns subiect de modă.

Mai mult decât atât, unii pot găsi un craniu uman atrăgător și pot fi fascinați de acesta, în timp ce alții îl vor respinge.

Cornel Galeş a rămas văduv la 14 martie 2017. În acea zi, Ilieana Ciuculete s-a stins din viaţă pe patul de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă. Apoi, Galeş a fost în centrul mai multor scandaluri cu cei doi băieţi ai regretatei artiste, Mugurel şi Cristi Sfetcu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro