VIDEO / Cui i s-a "spovedit" Mihai Bendeac după ce a anunţat că a găsit-o pe Elodia! Are un "complice" celebru

+2 click pentru
galerie

Actorul Mihai Bendeac a reuşit să facă furori pe Internet, după ce a anunţat că a găsit-o pe Elodia, celebra avocată dispărută, într-un loc în care nimeni nu s-ar fi gândit, apoi a dat fuga să se "spovedească" unui personaj celebru.

Mihai Bendeac a avut miercuri o misiune dificilă: curăţenie generală în portbagajul maşinii! Şi, cum nu putea să o facă discret, ca toţi ceilalţi, actorul a filmat întreaga operaţiune. Şi a început să scoată: bibelouri, papuci de casă, cutiuţe muzicale... Într-un final, după ce a făcut inventarul catrafuselor din SUV, Bendeac a explicat, zâmbind complice, că poliţiştii a trebui să stopeze căutările în cazul Elodiei, fiindcă a găsit-o el, în "debaraua" pe patru roţi.

După "Operaţiunea Portbagajul", Bendeac s-a dus glonţ într-un local de fiţe, unde s-a întâlnit cu Flick, alias "Domnul Rimă". Înainte de a intra în restaurant, Bendeac a stat câteva minute în maşină, pentru a termina o discuţie telefonică importantă. Apoi s-a grăbit să traverseze. Şi s-a grăbit atât de tare, încât şi-a uitat în torpedou "pufăitoarele". Aşa că a trecut strada înapoi, şi-a luat pachetele preţioase şi a revenit la locul de întâlnire, unde a petrecut câteva ore alături de prietenul său, punând ţara la cale şi expicându-i acestuia cum a găsit-o pe Elodia în portbagaj. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe Facebook! Avem şi Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro