VIDEO EXCLUSIV / Mircea Lucescu e milionar, dar nici rudele sale nu o duc rău! Finul lui „Il Luce”, surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce „spărgea” bancomatul

+4 click pentru
galerie

Când eşti rudă cu Mircea Lucescu (74 de ani), nu ai cum să o duci rău! Recent, finul reputatului antrenor a fost surprins de la paparazzii Spynews.ro în timp ce „spărgea” un bancomat din Capitală.

„Il Luce” e milionar, însă nici rubedeniile sale nu au motive să se plângă. Fiul Răzvan face avere în fotbalul arab, iar finul Ovidiu Ioaniţoaia trăieşte şi el pe picior mare.

Recent, celebrul jurnalist sportiv a luat cu asalt sediul unei bănci din Bucureşti. Bărbat hotărât, nea „Ovi” a mers direct în zona în care erau amplasate bancomatele. Fără să stea pe gânduri, acesta a introdus cardul în aparat, a tastat PIN-ul, apoi suma pe care dorea să o scoată din cont. La finalul operaţiunii, Ovidiu Ioaniţoaia a părăsit unitatea finaciară cu o mică avere, semn că are balta peşte, aşa cum se spune în popor.

După ce a plecat de la bancă, finul lui Mircea Lucescu s-a urcat în bolidul său - care, cu siguranţă, nu a fost ieftin în momentul cumpărării - şi s-a făcut nevăzut.

Un jurnalist de succes

Ovidiu Ioaniţoaia s-a născut înPeriș, Judeţul Ilfov, la 1 martie 1945. Acesta a studiat la Liceul „Ion Maiorescu” din Giurgiu, după care a urmat cursurile „Institutului de Limbi Străine” din București, unde a învățat engleza, franceza, italiana și polona.

În 1968, Ovidiu Ioaniţoaia a început colaborarea cu ziarul „Sportul”, apoi a lucrat 14 ani la revista „Flacăra”, împreună cu regretatul Adrian Păunescu.

În 1991, acesta a fondat și a condus ziarul “Sportul Românesc”, iar în 1997 l-a părăsit pentru a crea un nou ziar, “Pro Sport”. Apoi, renumitul jurnalist a trecut la “Gazeta Sporturilor”.

“Am scris 5 cărți despre care nu mai știe nimeni și am suferit o operație pe cord deschis, la Stuttgart, despre care știu mulți. Alerg zilnic 2 kilometri pe bandă, atunci cînd nu se oprește curentul la Chiajna, unde locuiesc din 2003”, notează Ovidiu Ioaniţoaia, pe blog-ul personal.

Citeşte şi: Imagini rare cu un fotbalist celebru! Nu scapă de „marcajul” iubitei nici măcar în timpul liber

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / A fost petrecăreţ de top, dar s-a făcut băiat cuminte! Iată ce consumă, mai nou, Daniel Pancu

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro