VIDEO / Gest de solidaritate al unui preşedinte străin, pentru victimele din incendiu de la Colectiv. Cine a venit să aprindă o lumânare pentru cei morţi

Gest de solidaritate venit din partea unui preşedinte străin pentru victimele din incendiul de la Colectiv. Acesta a venit şi a aprins o lumânare în semn de omagiu pentru cei morţi.

Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, a mers, luni seara, la locul tragediei de la Colectiv. Preşedintele a venit şi a aprins o lumânare în semn de omagiu victimelor din Clubul Morţii.

Duda a venit însoţit de soţia sa şi nu a rezistat imaginii covorului de lumânări aprinse.

Emoţiile şi-au spus cuvântul, iar preşedintele Poloniei a simţit nevoia să-şi ducă mâna la inimă şi apoi la cap.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro