VIDEO / În plină pandemie de coronavirus, bucureștenii au ieșit la iarbă verde în Pădurea Băneasa

VIDEO / În plină pandemie de coronavirus, bucureștenii au ieșit la iarbă verde în Pădurea Băneasa © paparazzi

Chiar dacă în urmă cu doar câteva zile a fost emisă stare de urgență pe teriotoriul țării noastre, nu toți oamenii respectă indicațile autorităților. În urmă cu puțin timp, mai multe mașini și zeci de oameni au ieșit în Pădurea Băneasa din Capitală.

În plină pandemie de coronavirus, după ce doar de câteva zile a fost emisă stare de urgență în România, mai multe mașini au fost observate astăzi în zona Pădurii Băneasa, din Capitală, o zonă destul de populată, acolo unde oamenii merg să se relaxe în aer liber.

 

Fiind o zi destul de însorită, bucureștenii nu au mai respectat indicațiile autorităților, acelea de a nu mai ieși din casă și a nu intra în contact cu alți oameni, și au mers la iarbă verde. Zeci de mașini, una lânga alta erau poziționate, și părinți, bunicii, copii, cu toții erau pe iarbă la grătare sau să se relaxeze. 

Președintele Klaus Iohannis a transmis mai multe mesaje prin care le cere românilor să aibă grijă și să intre în contact cu alți oameni. ”Uniți, am depășit toate tragediile și am ieșit întăriți din nenumărate provocări. La fel vom face și acum. Contează enorm ca fiecare dintre noi să urmeze întocmai regulile impuse de autorități”. „Dacă vă întâlniți, nu vă mai strângeți mâna, nu vă mai îmbrățișați, nu vă expuneți și nu îi expuneți pe ceilalți pericolului infectării.”, a afirmat șeful de stat.

Bilanțul în România a ajuns la 367

Bilanțul total al pacienților infectați de coronavirus a ajuns la 367, de ieri și până astăzi adăugându-se alte 59 de cazuri. 

Dintre toate cele confirmate, 52 de cazuri au fost declarate vindecate și exernate: 36 la Timișoara, 11 la București, 3 în Craiova, unul la Constanța și unul la Iași. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro