VIDEO EXCLUSIV / Iubita „medicului cu 8 clase” a ajuns și ea la secția de poliție! Ce a declarat aceasta

+3 click pentru
galerie

VIDEO EXCLUSIV / Iubita „medicului cu 8 clase” a ajuns și ea la secția de poliție! Ce a declarat aceasta © captură video

La scurt timp după ce Matteo Politi, „medicul cu 8 clase” a ajuns la secția de poliție 4 a Capitalei, însoțit de avocatul său, și iubita doctorului impostor și-a făcut prezența. 

Iubita lui Matteo Politi, „medicul cu 8 clase” care practica chirurghia estetică în mod ilegal în România a ajuns și ea la secția de poliție 4 a Capitalei, acolo unde în urmă cu doar câteva ore, Matteo Politi, italianul care a șocat o întreagă Românie, a ajuns la audieri. Vizibil depășită de situație, iubita medicului impostor s-a eschivat în fața jurnaliștilor, spunând că nu va mai da nicio declarație de acum încolo. 

„Nu o să mai fac nicio declarație. Luați legătura cu avocatul! Nu o să dau nicio declarație în acest moment, luați legătura cu avocatul nostru. Din acest moment, nu mai răspund la nicio întrebare” a spus iubita lui Matteo Politi, după care s-a făcut nevăzută. 

Matteo Politi a încercat să fugă din România, după ce cazul său s-a mediatizat

Matteo Politi sau Matthew Mode a fost prins într-un tren care mergea pe ruta Bucureşti - Budapesta. A arătat un paşaport italian, iar după ce a fost verificat a fost reţinut deoarece fusese emis mandat de aducere pe numele lui. 

„În data de 06.02.2019, ora 06.11, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici (feroviar), I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un tren Inter Regio, pe relaţia București – Budapesta, numitul M. P., în vârstă de 38 de ani, care la controlul de frontieră s-a legitimat cu un paşaport italian. În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emisă o alertă, având ca obiect punerea in aplicare a unui mandat de aducere emis de către autorităţile române, persoana în cauză fiind cercetată într-un dosar de înșelăciune.

Cetățeanul italian urmează a fi predat în cursul zilei unei echipe operative din cadrul Poliţiei Române, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.”, se arată într-un comuncat remis presei.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro