VIDEO / Mama lui Laurenţiu Reghecampf a venit în Bucureşti pentru a fi alături de nora ei, după moartea Ionelei Prodan

+3 click pentru
galerie

Marga Reghecampf a ajuns alături de noră © SpyNews

Teribila moarte a Ionelei Prodan i-a îndurerat atât pe cei care au iubit-o şi au apreciat-o pe cântăreaţă pentru muzica sa, cât şi pe cei care fac parte din familia regretatei artiste. Marga Reghecampf a ajuns recent alături de nora sa, Anamaria Prodan. 

Marga Reghecampf suferă şi trăieşte în egală măsură drama interioară pe care o resimte şi Anamaria Prodan, fiica cea mare a Ionelei Prodan. Vizibil îndurerată, Marga Reghecampf s-a îmbrăcat în negru şi a venit să o suţină emoţional pe nora sa

Citeşte şi: Ionela Prodan le-a lăsat cu limbă de moarte copiilor. "Doamne fereşte să faceţi asta!"

Marga Reghecampf s-a îmbrăcat în întregime în negru, iar primele imagini cu mama antrenorului demonstrează faptul că şi aceasta, la rândul ei, trăieşte la intensitate maximă pierderea cuscrei sale.

Citeşte şi: Irina Loghin, despre moartea Ionelei Prodan: "Cuvintele sunt de prisos"

Ionela Prodan a murit la vârsta de 70 de ani, după o luptă cumplită împotriva unei maladii de pancreas.  Anamaria Prodan, fiica cea mare a artistei, a anunţat că Ionela Prodan va fi înmormântată joi, la cimitirul Bellu de la ora 12.00. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro