VIDEO PAPARAZZI / A ajuns Irinel Columbeanu la sapă de lemn? De la răsfăţul pentru Monica Gabor, la buget de austeritate cu noua iubită

+4 click pentru
galerie

Vremurile în care Irinel Columbeanu trăia în lux, iar servitorii roiau în jurul său, sunt istorie! Dacă Monica Gabor a beneficiat de tot ce e mai bun şi mai frumos în această lume, noua iubită a afaceristului nu are la fel de mult noroc. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

Irinel Columbeanu a fost, fără îndoială, unul dintre cei mai excentrici bărbaţi din România. Bogat şi celebru, afaceristul a dus o viaţă de huzur. Pe vreuri, era suficient ca acesta să ceară ceva, iar imediat oamenii din jurul său săreau să execute ordinul.

În prezent, lucrurile nu mai stau aşa. Irinel Columbeanu a ajuns să se ducă singur la cumpărături, precum orice persoană obişnuită. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când omul de afaceri şi-a făcut apariţia în parcarea unui hypermaket din Capitală.

Cu capul plecat, probabil de ruşine, Irinel Columbeanu a luat un cărucior şi s-a pus pe făcut cumpărături. Conştient de faptul că dragostea trece prin stomac, acesta a început cu... mâncare. Apoi, a trecut la sucuri şi la apă plată.

Îndrăgostit, celebrul bărbat a mers apoi la raionul dedicat femeilor. Să fi ajuns Irinel Columbeanu sub papucul Oanei Cojocaru, puştoaica în vârstă de 21 de ani? Nu ştim! Ceea ce ştim e că acesta a cumpărat gel de duş ieftin! Ce contează, nu-i aşa? Important e ca iubita tinerică să fie mulţumită! Cât de cât, măcar! La final, fără niciun ajutor, Irinel Columbeanu a pus în portbagaujul autoturismului său produsele pe care le-a cumpărat, iar apoi s-a făcut nevăzut.

Şi-a găsit dragostea pe Facebook

Irinel Comubeanu a dezvăluit că a cunoscut-o pe Oana Cojocaru pe Facebook. Totul a plecat de la un simplu „Like”.

„Mi-a dat un like. Am intrat pe profilul ei şi mi-am dat seama că este chiar persoana pe care o văzusem şi încercam să aflu cine e. Am considerat că este politicos să îi cer prietenia. După vreo două ore am văzut că a acceptat-o, i-am dat un mesaj, <<Mulţumesc pentru accept>>, şi de aici am început să avem un dialog care continuă şi în ziua de astăzi”, a declarat omul numărul 1 de la Izvorani.

Citeşte şi: VIDEO PAPARZZI / Imagini exclusive cu Radu Groza şi noua sa iubită! Cine este femeia care i-a sucit minţile

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Grea e viaţa fără Elena Udrea! Cum încearcă Adrian Alexandrov să treacă peste dorul de blondină

La rândul ei, Oana Cojocaru a spus totul despre prima întâlnire cu celebrul afacerist: „Îl ştiam doar pentru că l-am văzut la televizor. Ne-am înţeles din prima foarte bine. Prima întâlnire a fost despre criptomonede. Apoi nu mai ţin minte exact ce am vorbit. Ne-am făcut planuri”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro