VIDEO PAPARZZI / Imagini exclusive cu Radu Groza şi noua sa iubită! Cine este femeia care i-a sucit minţile

+6 click pentru
galerie

Veste mare în lumea mondenă din România! Radu Groza iubeşte din nou! Cine este noua cucerire a fostului soţ al Roxanei Nemeş? Paparazzii Spynews.ro au răspunsul!

Divorţat cu scandal de Roxana Nemeş, Radu Groza este hotărât să-şi refacă viaţa! Cunoscutul impresar trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, alături de o avocată din Iaşi. Îndrăgostit până peste cap, celebrul bărbat a început să se afişeze alături de Nina, aşa cum o cheamă pe domniţă.

Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când, femeia a mers şi l-a luat pe Radu Groza de la un restaurant de fiţe. Apoi, cei doi au făcut un scurt popas la Gara de Nord, pentru a aştepta câţiva prieteni. De aici, Radu Groza, iubita şi amicii lor sa au mers să se relaxeze pe o terasă de fiţe din Capitală. Mai bine de două ore, aceştia au stat la taclale.

La final, Radu Groza şi-a lăsat, din nou, maşina pe mâinile Ninei. Îndrăgostită până peste cap, femeia nu a mai ţinut cont de regulile de circulaţie. Fără să-i pese, ea a mers pe interzis. Din fericire, în acea zonă nu se află niciun poliţist rutier.

Îi face marcaj strâns

Conform unor surse bine informate, Radu Groza şi Nina sunt împreună de câteva luni. La început, dornici să păstreze discreţia, cei doi s-au văzut numai în Iaşi, oraşul natal al domniţei.

Mai nou, spun gurile rele, femeia nu îl mai scapă din ochi pe celebrul său iubit. Ori de câte ori timpul îi permite, aceasta merge la evenimentele la care participă Radu Groza.

Despărţire cu scandal

Radu Groza şi Roxana Nemeş au avut o relaţie de şase ani. Treptat, dragostea dintre ei s-a stins, iar în 2015, cei doi s-au despărţit cu scandal. Bărbatul a acuzat-o de infidelitate pe artistă şi a afirmat că aceasta avea un amant de mai bine de un an.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Prodanca e icoana lui Laurenţiu Reghecampf! Antrenorul ţine poza soţiei sale în cel mai neaşteptat loc

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / În cluburi e cel mai tare, dar la fotbal e cam moale! Codin Maticiuc, meci memorabil alături de Ciprian Marica şi de Marius Niculae

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro