VIDEO PAPARAZZI / A divorţat, dar de copii nu a uitat! Ce a făcut Victor Hănescu pentru fiul său cel mare

+4 click pentru
galerie

Victor Hănescu este, fără îndoială, un bărbat de nota 10! Chiar dacă nu mai formează un cuplu alături de Andreea, femeia cu care a fost căsătorit şapte ani, fostul jucător de tenis a rămas alături de copiii săi. Când vine vorba de aceştia, pentru „Hăne”, nu mai contează nimic altceva.

Cu câteva zile în urmă, pe un frig pătrunzător, Victor Hănescu a plecat în „misiune”. Sub privirile paparazzilor Spynews.ro, fostul tenismen a mers la o grădiniţă din Capitală cu un scop precis: acela de a-l lua pe fiul său cel mare, Luca Andrei.

Pentru că a ajuns devreme la unitatea de învăţământ, „Hăne” şi-a găsit repede ceva de făcut. Mai exact, fostul sportiv a stat la taclale cu o mămică.

Când puştiul şi-a făcut apariţia, Victor Hănescu nu şi-a mai încăput în piele de fericire. Imediat după ce a ieşit cu micuţul pe poarta grădiniţiei. Celebrul bărbat şi-a luat fiul în braţe. Luca Andrei nu a rămas dator faţă de părintele său. Băieţelul şi-a pus mâinile în jurul gâtului tatălui său.

Cei doi au mers aşa, până în zona în care fostul tenismen îşi parcase maşina. Apoi, Luca Andrei a luat loc pe scaunul pentru copii amplasat pe bancheta din spate, iar tatăl său s-a urcat la volan.

Caută campioni

Victor Hănescu s-a aflat în circuitul profesionist de tenis 17 ani, iar 10 dintre aceştia a fost în Top 100 ATP. După ce s-a lăsat de sport, acesta a deschis Academia „Victor Hanescu”. Fiul său cel mare, Luca Andrei, se numără printre puştii care practică „sportul alb”.

“Hăne” organizează pentru copiii din toată lumea tabere speciale de pregătire, cea de a patra ediţie a “Train Like a Pro” urmează să aibă loc în luna august.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Bomba începutului de an în lumea mondenă! Codin Maticiuc va deveni tătic! Avem primele imagini cu graviduţa! Are o burtică superbă

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Alexandra Becali se ţine de aroganţe! Blondina şi-a cumpărat un bolid de peste 100.000 de euro

Antrenamentele complete din cadrul taberelor organizate de Academia „Victor Hănescu” reprezintă un format unic în România, care oferă ore de pregătire tehnico-tactică, fizică şi mental-emoţionala, specifică campionilor de talie mondială.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro