VIDEO PAPARAZZI / A divorţat şi nu are de gând să se mai lege la cap! Iată cât de bine îi prinde viaţa de bărbat liber lui Florin Răducioiu

+4 click pentru
galerie

Trecut printr-o căsnicie care a durat 20 de ani, Florin Răducioiu (48 de ani) nu are de gând să-şi refacă viaţa prea curând. Deşi, fără îndoială, există desutele femei interesate să-l consoleze, „Marele Blond” are alte preocupări.

Încet, dar sigur, Florin Răducioiu depăşeşte momentele grele provocate de divorţul de frumoasa Astrid, cea alături de care are doi copii minunaţi. De când a devenit bărbat liber, fostul mare fotbalist a decis să rămână în Bucureşti, însă nu s-a lăsat cuprins de mirajul vieţii de noapte a Capitalei.

Om calculat, atent la fiecare mişcare pe care o face, „Marele Blond” preferă compania prietenilor, în locul unor clipe petrecute alături de domniţe dornice de aventuri amoroase.

Cu câteva zile în urmă, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe fostul star din „Generaţia de Aur” într-un restaurant de lux, în compania unor amici. Aflat într-o dispoziţie excelentă, pentru mai bine de două ore, Florin Răducioiu a stat la poveşti cu prietenii săi.

În tot acest timp, băiat cuminte, fostul fotbalist abia a reuşit să consume un pahar cu vin alb. În schimb, amicii săi au fost mult mai hotărâţi. Aceştia au dat gata câteva pahare şi au fumat de zor.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini exclusive de la parastasul soacrei lui Cosmin Olăroiu! Cu teancul de bani la vedere, antrenorul a fost cuprins de durere

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Trăieşte regeşte şi pe toţi îi răsplăteşte! Omul alături de care Cristi Borcea a făcut legea la Dinamo, surprins în timp ce dădea şpagă!

Florin Răducioiu are o carte de vizită impresionantă. „Marele Blond” a evoluat pentru Dinamo, Bari, Verona, Brescia, Milan, Espanyol, West Ham United, Stuttgart, AS Monaco şi Creteil-Lusitanos. Fostul mare atacant este singurul fotbalist român care a jucat în cele cinci mari campionate din Europa: Anglia, Franța, Germania, Italia și Spania. Pentru echipa naţională, „Raducci” a evoluat de 40 de ori şi a marcat 21 de goluri. Alături de tricolori, el a participat la Campionatele Mondiale din 1990 și 1994, precum şi la EURO 1996.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro