VIDEO PAPARAZZI / A divorţat şi nu are de gând să se mai lege la cap! Iată cât de bine îi prinde viaţa de bărbat liber lui Florin Răducioiu

+4 click pentru
galerie

Trecut printr-o căsnicie care a durat 20 de ani, Florin Răducioiu (48 de ani) nu are de gând să-şi refacă viaţa prea curând. Deşi, fără îndoială, există desutele femei interesate să-l consoleze, „Marele Blond” are alte preocupări.

Încet, dar sigur, Florin Răducioiu depăşeşte momentele grele provocate de divorţul de frumoasa Astrid, cea alături de care are doi copii minunaţi. De când a devenit bărbat liber, fostul mare fotbalist a decis să rămână în Bucureşti, însă nu s-a lăsat cuprins de mirajul vieţii de noapte a Capitalei.

Om calculat, atent la fiecare mişcare pe care o face, „Marele Blond” preferă compania prietenilor, în locul unor clipe petrecute alături de domniţe dornice de aventuri amoroase.

Cu câteva zile în urmă, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe fostul star din „Generaţia de Aur” într-un restaurant de lux, în compania unor amici. Aflat într-o dispoziţie excelentă, pentru mai bine de două ore, Florin Răducioiu a stat la poveşti cu prietenii săi.

În tot acest timp, băiat cuminte, fostul fotbalist abia a reuşit să consume un pahar cu vin alb. În schimb, amicii săi au fost mult mai hotărâţi. Aceştia au dat gata câteva pahare şi au fumat de zor.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini exclusive de la parastasul soacrei lui Cosmin Olăroiu! Cu teancul de bani la vedere, antrenorul a fost cuprins de durere

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Trăieşte regeşte şi pe toţi îi răsplăteşte! Omul alături de care Cristi Borcea a făcut legea la Dinamo, surprins în timp ce dădea şpagă!

Florin Răducioiu are o carte de vizită impresionantă. „Marele Blond” a evoluat pentru Dinamo, Bari, Verona, Brescia, Milan, Espanyol, West Ham United, Stuttgart, AS Monaco şi Creteil-Lusitanos. Fostul mare atacant este singurul fotbalist român care a jucat în cele cinci mari campionate din Europa: Anglia, Franța, Germania, Italia și Spania. Pentru echipa naţională, „Raducci” a evoluat de 40 de ori şi a marcat 21 de goluri. Alături de tricolori, el a participat la Campionatele Mondiale din 1990 și 1994, precum şi la EURO 1996.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest