VIDEO PAPARAZZI / A fost sportiv de top, dar se pricepe şi la comedie! Ivan Patzaichin a dat recital într-o florărie

+4 click pentru
galerie

A fost sportiv de top, dar se pricepe de minune şi la comedie! Ivan Patzaichin (70 de ani), cel mai mare canotor român din toate timpurile, a dat recital într-o florărie. Spynews.ro, cel mai tare site monden din România, prezintă imagini de senzaţie cu celebrul bărbat. 

Deşi şi-a cunoscut soţia în urmă cu 45 de ani, Ivan Patzaichin a rămas la fel de îndrăgostit de Georgiana, cea alături de care împarte bune şi rele. Fostul mare sportiv nu ratează nicio ocazie de a-i face mici surprize nevestei sale. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când cunoscutul bărbat s-a urcat la volanul autoturismului său şi a mers într-o florărie, dornic să-i cumpere un buchet partenerei sale de viaţă.

Aflat într-o dispoziţie excelentă, Ivan Patzaichin a dat recital. Sub privirile paparazzilor noştri, acesta a făcut numeroase glume şi a mângâiat-o pe cap pe florăreasa care l-a servit cu un superb buchet de trandafiri. Femeia a râs cu gura până la urechi şi abia a putut să se despartă de celebrul său client. Când fostul sportiv a decis să plece acasă, florăreasa l-a condus pe acesta până la maşină. 

A scris istorie pentru sportul românesc

Născut pe 26 noiembrie 1949 la Mila 23, județul Tulcea, Ivan Patzaichin este cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 și 1984 și triplu laureat cu argint. 

Ivan Patzaichin este Maestru Emerit al Sportului şi Antrenor Emerit.  În 1990, acesta a primit din partea Comitetului Internaţional Olimpic cea mai înaltă distincţie a acestui for, respectiv Ordinul Olimpic Colanul de Platină. În anul 2000 a fost onorat prin Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în gradul de Ofiţer , iar în 2010 a fost distins cu Decoraţia Regală „Nihil Sine Deo”. În 2019, COSR i-a oferit fostului mare campion Colanul de Aur.

În luna noiembrie a anului trecut, preşedintele României, Klaus Johannis, iîn semn de preţuire pentru întreaga sa activitate, l-a decorat pe Ivan Patzaichin cu cea mai înaltă distincţie a statului roman, Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler. 

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / A fost petrecăreţ de top, iar acum s-a transformat într-un romantic desăvârşit! Iată cum îşi răsfaţă soţia un milionar celebru

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Fulgy vrea să dea lovitura fără să muncească! „Metoda” la care a apelat fiul Clejanilor

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro