VIDEO PAPARAZZI / A fost petrecăreţ de top, iar acum s-a transformat într-un romantic desăvârşit! Iată cum îşi răsfaţă soţia un milionar celebru

+4 click pentru
galerie

Renumit pentru petrecerile de pomină pe care le organiza în urmă cu câţiva ani, Eduard Ursescu, cunscut drept "Edy de România", s-a transformat într-un romantic desăvârşit. Spynews.ro, cel mai tare site monden din România, prezintă imagini senzaţionale cu celebrul milionar şi cu soţia acestuia. 

În urmă cu doar câteva zile, „Edy de România” i-a oferit nevestei sale, Simona Irina Sopa, o după-amiază de neuitat. Acesta a dus-o pe ce cea care îl face fericit într-un restaurant de fiţe. 

Cum dragostea trece prin stomac, cei doi au servit prânzul şi au stat la poveşti, chiar sub privirile paparazzilor noştri.  „Edy de România” şi soţia sa au profitat de atmosfera liniştită din localul respectiv şi şi-au şoptit vorbe dulci. Ba mai mult, aceştia s-au sărutat în văzul tuturor.

E clar! „Edy de România” a renunţat la viaţa agitată pe care o ducea şi a devenit un familist convins, care îşi iubeşte soţia nebuneşte.  

Cum a ajuns să i se spună "Edy de România" 

Eduard Ursescu este fiul fostului șef al restaurantului-cramă "Moldova", un bărbat extrem de influent înainte de 1989.

Celebrul milionar este un mare iubitor al mașinilor de lux, în parcul său auto găsindu-se, printre altele, un Rolls Royce și un Porsche Boxster. 

În afară de această pasiune pentru autoturismele de lux, Eduard Ursescu a devenit celebru și pentru petrecerile pe care le-a dat pe Coasta de Azur. De acolo i s-a tras și porecla de "Edy de România", străinii fiind șocați de lejeritatea cu care acesta cheltuia sute de mii de euro pe chefuri.

Cum a devenit băiat cuminte

Timpul a trecut, iar „Edy de România” s-a cuminţit. Cum a fost posibil aşa ceva? Explicaţia ne-a dat-o chiar celebrul milionar!

„Soţia mea este persoana care de doi ani îmi stă alături, cu demnitate și cu răbdare. M-am tranformat, datorită Simonei”, a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, „Edy de România”. 

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini bombă cu What's Up şi cu iubita sa! S-au certat pe stradă, iar artistul a primit lovitura de graţie din partea lui Alice Badea

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Elena Băsescu a dat luxul pe modestie! Iată cum a apărut EBA în oraş

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro