VIDEO PAPARAZZI / Cel mai petrecăreţ milionar român s-a transformat într-un bărbat de nota 10! Iată cum şi-a impresionat soţia

+3 click pentru
galerie

Personaj celebru în lumea mondenă, Eduard Ursescu, cunscut drept "Edy de România", s-a transformat într-un bărbat de nota 10. Cel mai petrecăreț milionar român este un soț iubitor, care nu ezită să-și răsfețe consoarta ori de câte ori are ocazia.

Cu doar câteva zile în urmă, celebrul cuplu și-a făcut apariția în oraș. Cu această ocazie, sub privirile paparazzilor Spynews.ro, "Edy de România" a fst protagonistul unor momente care, cu siguranță, ar face fericită orice reprezentantă a sexului frumos.

Fără să stea pe gânduri, celebrul milionar i-a făcut Simonei Irina Sopa, nevasta sa, toate poftele. Mai întâi, acesta i-a cumpărat frumoasei sale soții un delicios cozonac, apoi a dus-o la o florărie și, fără să ezite, i-a făcut cadou un superb buchet de flori.

Asta nu e tot! La plecare, precum un gentleman adevărat, Eduard Ursescu i-a deschis frumoasei sale soții portiera bolidului de lux al familiei. Apoi, cunoscutul milionar s-a urcat la volan și s-a îndreptat spre zona în el și nevasta sa locuiesc. 

Cum a ajuns să i se spună "Edy de România"

Eduard Ursescu este fiul fostului șef al restaurantului-cramă "Moldova", un bărbat extrem de influent înainte de 1989.

Celebrul milionar este un mare iubitor al mașinilor de lux, în parcul său auto găsindu-se, printre altele, un Rolls Royce și un Porsche Boxster. 

În afară de această pasiune pentru autoturismele de lux, Eduard Ursescu a devenit celebru și pentru petrecerile pe care le-a dat pe Coasta de Azur. De acolo i s-a tras și porecla de "Edy de România", străinii fiind șocați de lejeritatea cu care acesta cheltuia sute de mii de euro pe chefuri.

Citește și: VIDEO PAPARAZZI / Viaţa de tătic nu e deloc uşoară! Iată ce i s-a întâmplat lui Vladimir Drăghia la cumpărături

Citește și: VIDEO PAPARAZZI / Imagini incredibile cu un greu din fotbalul românesc! Nici măcar obiecte de igienă nu poate să-şi cumpere singur

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro