VIDEO PAPARAZZI / Elena Băsescu a dat luxul pe modestie! Iată cum a apărut EBA în oraş

+2 click pentru
galerie

Elena Băsescu, o şoferiţă celebră.

Rămasă singură, după despărţirea de „Tomată”, Elena Băsescu s-a transformat într-o femeie modestă! Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

De când s-a despărţit de Cătălin Gheorghe, zis „Tomată”, „EBA” îşi împarte timpul între cei trei copii ai săi şi muncă. Propiretara unui magazin online specializat în comercializarea de haine asortate pentru mame şi copii, fata cea mică a lui Traian Băsescu trage tare pentru ca afacerea să aducă profit.

Femeie fără ifose, aceasta se ocupă personal de aprovizionare. De exemplu, ziele trecute, Elena Băsescu s-a deplasat într-un centru comercial, dornică să cumpere materiale.

Cu această ocazie, „EBA” a şocat pe toată lumea. În timp ce alte vedete defilează prin oraş cu maşini de sute de mii de euro, bruneta s-a depalsat cu o Dacie Duster. Neinteresată de părerile celor din jur, Elena Băsescu şi-a văzut liniştită de treburile sale. 

Aşadar, putem să spunem, fără să exagerăm absolut deloc, că fata lui Traian Băsescu a devinit o femeie pentru care luxul nu e o prioritate. 

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Vica Blochina iubeşte din nou! Primele imagini cu blondina şi cu tinerelul care i-a „furat” inima

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Nu poţi să scoţi contesa din Morodan, nici măcar atunci când coboară printre pământeni! Imagini de senzaţie cu cea mai tare bloggeriţă din România

Născută la 24 aprilie 1980, în Constanţa, Elena Băsescu are trei copii: Sofia Anais, Traian Junior şi Anastasia. Primii doi sunt rezultaţi din mariajul pe care "EBA" l-a avut cu  Bogdan Ionescu, allias Syda. Fetiţa cea mică a brunetei s-a născut în urma relaţiei pe care mama ei a avut-o cu Cătălin Gheoghe, zis "Tomată". 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro