VIDEO PAPARAZZI / A lăsat totul deoparte pentru zâmbetul fiicei lui. Alex Bodi, cel mai grijuliu tată. Momente nepreţuite între cei doi

+4 click pentru
galerie

Alex Bodi este cel mai fericit tată. Deşi are agenda plină, vedeta a demonstrat că renunţă la orice atunci când este vorba despre fiica lui, doar pentru a-i face pe plac. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

Îl vedeţi mereu prezent la diverse evenimente, însă nu mulţi ştiu cum este Alex Bodi în rolul de părinte. De curând, vedeta a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro  în compania fetiţei sale, fiind protagoniştii unor ipostaze emoţionante, pe care nu le-aţi mai văzut până acum!

Alex Bodi profită din plin de timpul liber. Soţul Biancăi Drăguşanu a ales să se destindă alături de o persoană foarte importantă din viaţa lui: fetiţa sa. Vedeta a luat-o pe micuţă şi au plecat împreună să se răsfeţe într-un restaurant de fiţe din Capitală, loc în care cei doi au petrecut momente emoţionante tată-fiică.

Îmbrăcat lejer, într-un tricou de culoare închisă, Alex Bodi şi-a scos fetiţa în oraş pentru a se juca împreună. Plină de energie, micuţa Chaqueline nu a avut stare nicio secundă, câtă vreme tatăl său vorbea la telefon. Vedeta a observat imediat acest lucru, astfel că a abandonat discuţia şi s-a ocupat de ceea ce este cu adevărat important pentru el: fericirea fiicei sale. 

Fetiţa i-a sărit imediat în braţe, iar Alex Bodi, asemeni unui tată grijuliu, a avut grijă tot timpul să o mângâie pe păr, ţinând-o la piept. Ba mai mult, soţul Biancăi Drăguşanu şi-a sărutat fiica protectiv pe cap, moment în care cea mică îl ţinea strâns în braţe şi îl săruta la rândul ei pe obraz. Pentru a capta aceste momente speciale, vedeta a rugat pe cineva să le facă nişte poze, pe care le-a admirat ulterior împreună cu Chaqueline, fiind în continuare nedezlipiţi.

Distracţia nu s-a terminat aici, deoarece imediat după ce au ieşit din restaurant, Alex Bodi a mers într-un parc însoţit de fetiţa sa. Vedeta a ţinut-o pe umeri şi a dat în mintea copiilor, jucându-se permanent cu cea mică, până ce au părăsit împreună locaţia, ţinându-se de mână.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro