VIDEO PAPARAZZI / A scos teancul de bani de la bancomat, dar iubita l-a lăsat singur! "Regele şoselelor" din România, camuflat în mall

A scos teancul de bani de la bancomat, dar iubita l-a lăsat singur! "Regele şoselelor" din România, camuflat în mall © spynews.ro

Are bani de-i "întoarce cu lopata", maşini cu mulţi cai sub capotă şi o iubită blondă căreia-i face toate poftele. Da, este vorba despre Silviu Zaharia, cunoscut în întreaga ţară drept ZED, regele şoselelor. Recent, paparazzii www.spynews.ro l-au surprins în mall, foarte bine camuflat. 

Silviu Zaharia şi-a făcut apariţia alături de iubita lui. Serioşi şi fără a atrage atenţia, cei doi au mers direct la un bancomat, acolo unde ZED a scos o sumă frumuşică de bani pe care a pus-o imediat în portofel. 

După ce au "alimentat" portofelul a fost nevoie să-i stăpânească foamea, aşa că au mers rapid la un restaurant din centrul comercial. Pe tot parcursul timpului în care au stat acolo, ZED nu a dat nicio clipă şapca jos de pe cap, semn că aşa se simte cel mai bine, camuflat. Imediat cum a venit mâncarea, iubita lui s-a ridicat şi a plecat pentru câteva minute, aşa că Silviu Zaharia a mâncat singur până când blondina s-a întors.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro